Peller Mariann ismerkedési elmélete
2023-03-02  /  Szerző:   /   Egyéb, Randi

Peller Mariann néhány hónappal azután, hogy bejelentette, válik a férjétől, az ismerkedésről beszélt. A műsorvezető nyíltan mondta ki, hogy szerinte melyik nemnek kell kezdeményeznie.

Peller Mariann októberben tudatta a szomorú hírt az Instagram-oldalán, miszerint tizenkét év után úgy döntött, kilép a házasságából. Mivel a férjével, Juni Györggyel óriási volt a szerelem köztük, így az ismerőseiket is váratlanul érte a szakításuk.

A hétfői adásában a műsorvezető vendégei Madár Vera és Mészáros Árpád Zsolt voltak, akikkel arról diskuráltak, rendben van-e az, ha egy nő kezdeményez. Ennek kapcsán Mariann részletesen kifejtette azon véleményét, miszerint a férfi feladata az, hogy meghódítsa a nőt.

Én a régi típusú iskola vagyok. Pont ezen gondolkodtam, hogy nekem eszembe nem jut kezdeményezni, sőt! Nem is hagyom magam egykönnyen. Engem meg kell hódítani, nekem udvarolni kell

– szögezte le a tévés, majd kijelentette: nem tud egyetérteni azzal, ha a lányok, nők kínálják fel magukat a férfiaknak, mivel ő ennél sokkal visszafogottabb típus.

„Nálam a mosoly a jelzés… Bár az is félreérthető, mert állandóan vigyorgok” – nevette el magát.