Esztergályos Patrikra rátalált a szerelem
2023-03-02  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Az Exatlon Hungary sztárja, Esztergályos Patrik négy hónapja él boldog párkapcsolatban, amit szeretne minél jobban megóvni, most azonban kivételt tett és részleteket osztott meg kapcsolatuk kezdeti szakaszáról.

Tavaly október végén jelentette be Pap Dorci a Dancing with the Stars egyik adásában, hogy szakított a szintén Exatlon Hungaryből ismert kedvesével, Esztergályos Patrikkal. Míg Pap Dorcit jelenleg teljesen leköti a sok munka, hiszen a TV2-n hamarosan induló Zsákbamacskában tűnik fel Pápai Joci és Majka mellett, ezért nem igazán jut ideje az udvarlókra, addig Patrik életében is teljesen új fejezet kezdődött el, miután újra rátalált a szerelem.

A magyar párbajtőröző korábban már nyilatkozott új barátnője kapcsán, akiről túl sok mindent nem szeretett volna elárulni, ám azt elmondta, hogy párja idősebb nála és az anyukájának is bemutatta már:

"Ezt a szerelmet, tanulva a múlt hibáiból, egyelőre szeretném óvni, annyit viszont elárulhatok, hogy az új párom néhány évvel idősebb nálam. Huszonkilenc éves, érett személyiség, akivel tavaly ősszel egy halloweeni buliban ismerkedtem meg közös baráti társaságunk révén."

Most azonban több részletet is megosztott titokzatos kapcsolatáról, pontosabban a megismerkedésük estéjéről, ami egy halloweeni bulin történt meg egy közös barátjuk által. Egy hajszálon múlott az, hogy egyáltalán találkoztak:

"Egy közös barátunk volt a kerítő. A barátnőmnek azt mondta, hogy egy meglepetés várja majd a bulin. Rám gondolt. Nekem pedig azt, hogy megbánom, ha nem jövök el. Hát majdnem nem mentem. Beteg is voltam előtte, nem igazán volt kedvem semmihez. Végül mégis rászántam magam, olyan este 11 körül meg is érkeztem. Nem voltam beöltözve, egy kockás ingzakó volt rajtam, maximum Ted Bundynak mondhattam volna magam. A barátnőmön teljes arcát takaró smink volt, Joker-szerű. Csak a szemét és a haját láttam, és hogy igen dekoratív lány" - mesélte Patrik.

"Már ott sokat beszélgettünk, sok a közös pont az életünkben. Tapogatóztam, hogy elhívhatnám-e randira. Végül a buli után még napokig csak üzengettünk egymásnak, aztán rájöttünk, hogy ez kevés. Elhívtam randizni, a Margitszigeten sétáltunk, forralt boroztunk. Nagyon sokat találkozunk, és mindig van miről beszélni, nincsenek üresjáratok. Megy minden magától, semmit sem erőltetünk" - folytatta Patrik, aki szerint négy hónapja tartó kapcsolatuk fantasztikusan alakul, ezért előző kapcsolataiból tanulva nem szeretne semmit sem elsietni.