Pataki Ági tönkrement házasságairól vallott
2022-05-12  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Pataki Ági több mint 30 éve él boldog házasságban Kovács Gábor filmproducerrel.Ági háromszor ment férjhez, s két, tönkrement házasságán az évtizedek során volt ideje gondolkodni.

– Belőlem jó páran kiszerettek már. Mondjuk az összes eddigi férjem, akitől elváltam. Akitől még nem váltam el, az még nem szeretett ki, de ha kiszeret belőlem, akkor elválok. A kölcsönösség a legfontosabb, attól, hogy kiszerettek belőlem, nem áll meg az élet – mondta Ági a TE Döntésed című műsorban dr. Almási Kittinek.

Az üzletasszony tudja jól, mi vezetett kétszer is a váláshoz.

– Az, hogy miért nem kellettem, egy egyszerű kérdés. Én nem vagyok igazán szerethető, mert nem vagyok kedves. Például amiért ki is lehet belőlem szeretni: én nem vagyok cuki nő. A nőt sem játszom el, a cukit sem játszom el. Erre nagyon nagy kereslet van, és nem becsülöm alá. Nagyon örülnék, ha cuki lennék. Belülről, eredendően – mondta az egykori modell, aki hozzátette: ezen ugyan nem tud változtatni, de a mostani férje mindig a pozitív oldalát hozza ki belőle.

Ráadásul remekül működnek együtt a vélt hiányosságok ellenére is.

– Vele sem vagyok cuki. Ő nem tart igényt az én cukiságomra, vagy inkább úgy fogalmaznék, nincsenek elvárásai, hanem értékeli azt, ami van – szögezte le Ági.

Forrás: Blikk