Pásztor Annára újra rátalált a szerelem
2022-12-08  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Pásztor Anna nem túl gyakran oszt meg részleteket a magánéletéről, ám most kivételt tett. Az előadó elmesélte, hogy újra rátalált a szerelem, azt követően, hogy – 30 év után – szétmentek a gyermekei apjával. Kitért arra is, milyen a kapcsolata a volt párjával.

Pásztor Anna 2020 végén – 30 év után – szakított gyermekei apjával, amely elválás megviselte őt. Ám most, két évvel a történtek után, a jelek szerint már nem erősíti a szinglik csapatát. Szily Nórának nemcsak azt árulta el, hogy nincs egyedül, de a jövőbeli terveiről is elmondott néhány dolgot.

„Párkapcsolatban vagyok, nem várakozó állásponton. De az a gondolat, hogy meggyűrűznek, a frászt hozza rám. Soha nem voltam házas, annak ellenére sem, hogy megkérték a kezem. Én voltam az a nő, aki örültem neki, mégis azt mondtam, jó, csak ne kelljen esküvőre menni, mert az onnan papírmunka. Nem akartam én szétmenni korábban sem… És most is úgy vagyok vele, hogy ne legyek kötve senkihez. De ha van valaki, akivel tök jó együtt lenni, akkor amíg tök jó, legyünk együtt” – ecsetelte az énekesnő. A beszélgetés során a volt párja is szóba került, aki már szintén nem egyedülálló.

„Nehéz lenne azt mondani, hogy vége lett egy párkapcsolatnak. Volt egy gyászperiódusom, és amikor azt éreztem, van annyi erőm, akkor továbbléptem. A gyásznak és az elengedésnek is van fázisa. Van, hogy úgy érzem, megvagyunk, és rendben van ő is, én is, és megyünk tovább az életben. És van, amikor aztán visszajönnek dolgok, és főleg a gyerekekkel kapcsolatban. Mert azért itt ők is sérülnek” – emlékezett vissza, majd hozzátette:

"Főleg a gyerekek miatt van egy olyan érzés bennem, hogy miért nem sikerült...? Hogy de jó lett volna, ha mi egy család vagyunk, és végig tudjuk kísérni a fejlődésüket. De arra is büszke vagyok, hogy vagyunk annyira modernek, hogy az őrült turbulenciában szét tudtunk menni, és tudunk újrakezdeni"– zárta a gondolatait Anna.

 

Hasonló bejegyzések