Rendeződhetett Dudás Miki és Szigligeti Ivett kapcsolata
2022-12-08  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Rendeződni látszik Dudás Miki és Szigligeti Ivett kapcsolata, akikről az a hír járta, hogy szétmehettek a kisbabájuk születését követően. Az egykori sportoló és kedvese kedden együtt jelentek meg gyermekeikkel a kamerák előtt, illetve el is utaztak kikapcsolódni a Balatonhoz.

Mint azt már korábban megírtuk, Dudás Miki és Szigligeti Ivett kapcsolata rögtön a kisfiuk születése után megromlott. Korábban a pár gyakran együtt vitte az óvodába a kislányát, ám az utóbbi időben már csak az édesanyát látták sétálni a babakocsival. Azt kezdték rebesgetni az egykori sportolóról, hogy már nem is él egy fedél alatt a kedvesével. Később Ivett így reagált a pletykákra:

"Mindenhol vannak hullámvölgyek, Miki is részt vesz a kicsikkel való foglalkozásban"– szögezte le a fiatal anyuka.

Úgy tűnik, rendeződhettek a gondok kettejük között, és arra is megvan az esély, hogy közösen folytatják tovább, hiszen Mikinek és Ivettnek is fontosak a gyermekeik. Kedd reggel már közösen jelentek meg a kamerák előtt a TV2 Mokkában, ráadásul a kislányukkal és a kisfiukkal együtt, hogy az ünnepekről beszéljenek.Nemsokra rá a barna szépség arról is beszámolt a közösségi oldalán a követőinek, hogy a család elutazott a Balatonra, hogy még több minőségi időt tudjanak együtt tölteni. A korlátozott ideig elérhető Instagram-történetéből kiderült, hogy a kicsinek ez az első balatoni élménye. Ezek után remélhető, hogy Mikivel ugyanolyan harmóniában tudják majd folytatni a kapcsolatukat, mint valamikor.