Pápai Joci a lányáról mesélt
2023-12-03  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

A Sztárban sztár leszek! mesterének lánya már gyönyörű felnőtt nőt.

Pápai Joci lánya, a 18 éves Hanna igazi szerelemgyermek volt a szülei számára, akik nagyon fiatalon szerettek egymásba, és nagyon rövid ideje, csupán másfél éve tartott a kapcsolatuk Anitával, amikor kisbabájuk lett. Akkor még nem volt egzisztenciájuk, és távolinak tűnt még a saját otthon gondolata is, de már akkor tudta a zenész és felesége, hogy együtt szeretnének megöregedni, így semmi sem jelentett nekik akadályt.

„Tudtuk, bármilyen nehézség is jön szembe, mi megküzdünk vele, különösen így, hogy itt van ez a csöppség, aki a kapcsolatunk koronája” – mesélte a Sztárban sztár leszek! mestere, aki azt is elmondta, hogy manapság nagyon sokan várnak a gyermekvállalással addig, amíg nincsen egzisztenciájuk, de így az idő csak telik, az élet pedig elmegy mellettük.

Bár Hannát nem várta gyönyörű, rózsaszín és hercegnős babaszoba, de Jociék végtelen szeretettel fogadták, ami bőven elég egy kisgyermek számára, aki felnőve meg is jegyezte: sosem érezte a szegénységet. Immár gyönyörű, felnőtt nővé cseperedett Hanna is megszólalt, aki a gyerekkoráról és a szüleivel való kapcsolatáról is mesélt.

„A szüleim a lehetőségeikhez mérten mindent megadtak nekem, és nem egyszer előfordult, hogy a ruha, amit szerettem volna – ám épp akkor nem volt rá pénzünk –, egyszer csak ott várt az ágyamon, amikor hazaérkeztem az iskolából. Nem emlékszem nélkülözésre, csak arra, hogy anya és apa rengeteget játszott és beszélgetett velem” – mesélte.

Az énekes hozzátette: úgy érzi, az életében sok mindent elrontott már, de egy dologra igazán büszke: jól nevelte fel a kislányát, aki még csak 13 éves volt, amikor az édesapja egyik pillanatról a másikra berobbant a hazai zenei életbe. Ezzel együtt az egész család élete megváltozott, beleértve Hanna életét is, aki eleinte nehezen fogadta a hirtelen jött rivaldafényt, de mára már megbarátkozott vele.

„Fura volt, hogy figyelnek bennünket az emberek az utcán, hogy újságírók kérdezgetik, hogyan élünk. Én egy időre frusztrált és ingerlékeny lettem ettől, nehéz időszak volt. Úgy érzem, mára megtanultam apa népszerűségével együtt élni” – mesélte Hanna, aki ezáltal az utóbbi években közelebb is került az édesapjához.

„Mindketten érzékeny művészlelkek vagyunk, önmagunkkal szemben maximalisták, így közös feladatunk, hogy megtanuljunk a teljesítményünkkel elégedettek lenni, és ne hajszoljuk tönkre magunkat. De nem ez az egyetlen kapcsolódási pontunk. Hanna az évek alatt része lett a társaságomnak, még bulizni is olyan helyekre jár, ahol engem jól ismernek, így a portás bácsitól a biztonsági őrig mindenki a lányomra vigyáz a szórakozóhelyen. Őt egyébként sem kell félteni. Nagyon talpraesett, stabil, határozott, még annyira sem aggódom érte, mint a 13 éves fiamért, Zalánért” – jelentette ki Joci, aki elől a lánya sokáig titkolta, hogy szeret énekelni, és autodidakta módon tanult meg zongorázni, gitározni.

Pápai Joci elmesélte, hogy egészen meghatódott, amikor először meglátta, a lánya milyen fantasztikusan tud hangszereken játszani, ezért egyből fel is ajánlotta neki, hogy segít tanárt keresni neki, ha komolyan ezzel szeretne foglalkozni. Hanna számára a zene egyelőre csak hobbi, hiszen jelenleg még az egyetemre koncentrál, ahol gyógypedagógia szakon tanul. A zenész, aki nagyon büszke a lányára, elmondta, hogy az mindig is sokkal érettebbnek tűnt a koránál.

„Olyan bölcsesség árad belőle, hogy szerintem már csecsemőként is felnőtt volt, és azért érkezett a családunkba, hogy vigyázzon ránk” – tette hozzá Joci.