53 évesen apa lesz Ördög Tibor Csipa
2023-12-03  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Csipa élő adásban rántotta le a leplet arról, hogy hamarosan édesapa lesz.

Csipa, azaz Ördög Tibor egy ideje nem tűnt fel semmilyen tévéműsorban, ám legutóbb mégis elvállalt egy felkérést, és a Sztárban Sztár leszek!-ben duettezett az egyik versenyzővel. A Hooligans énekese a magánéletéről sem nagyon szokott információkat megosztani, de most nem bírta magában tartani a boldogságát: hamarosan apai örömök elé néz.

Az 53 éves frontember korábban úgy fogalmazott, már lemondott arról, hogy gyermeke legyen, mivel az a hölgy már nincs az életében, akivel szóba jöhetett volna a családalapítás. Csalódott volt, hogy nem született utódja, ám most már nem kell tovább szomorkodnia, hiszen nemsokára a kezében tarthatja a kis lurkót. Csipa az Abaházi Presszóban adott interjút, s Abaházi Csaba neki szegezte a kérdést:

„Voltak egy páran, akik megpróbálták ezt tőled megkérdezni, pedig a magánéletedről nem nagyon beszélsz… Én most belevágok: neked nem született gyermeked. Ez a te döntésed volt, vagy így alakult az életed?" – érdeklődött Csaba, mire Csipa nevetni kezdett.

– Én nem nagyon szoktam döntögetni, csak élem az életemet… – felelte, mire nyomban jött a következő kérdés.

– 53 évesen is sodródsz?

„Nem, fele annyira sem, mint korábban. Gyerek, satöbbi…. Most éppen olyan helyzetben vagyok, ha már így kiszedted belőlem, hogy köszönöm, jól vagyok, és várjuk a csodát” – árulta el az énekes.

„Ezek szerint van párod, sőt, már szóba került a gyerekvállalás?" – faggatta tovább a rádiós, mire az előadó boldogan mondta el, hogy már úton is van a csöppség.

Már annál is több!

– mondta a rocker, aki azt is elárulta, hogy a korábbi kapcsolatában inkább nem vállalt volna gyermeket.

„Nem merült fel, már csak azért sem, mert olyan kaotikus kapcsolatban éltem ezelőtt húsz évig, vagy még tovább, hogy több volt benne a rossz, mint jó. Annak szerencsére már vége” – fejeződött be a beszélgetés.