Pap Dorci és Esztergályos Patrik már az összeköltözést tervezik?
2022-05-13  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Az Exatlon All Star szerelmespárja rögös úton ment keresztül, míg végre ténylegesen egymással lehettek. Pap Dorci és Esztergályos Patrik ugyanis a műsor promó forgatásán találkoztak, rá pár hétre már Dominikára utaztak, a fiúnak pedig először kellett búcsúznia, így hónapokat külön töltöttek. A vívóbajnok a reptéren lepte meg szerelmét, amikor hazautazott, azóta minden percet kihasználnak, amikor együtt lehetnek. Legutóbb már az eljegyzés is szóba került, ezúttal pedig újabb részleteket árultak el a kapcsolatukról.

"Nem is volt kedvem ebbe belerázódni, mert most jobban vágytam haza"– vallotta be a Kihívó az Exatlonnal kapcsolatban. Patrik hozzátette: pont a randiidőszakukban kellett Dominikára menniük, így csak a tévében tudta nézni újdonsült barátnőjét.

A páros arról is beszélt, hogy szinte már összeköltöztek, mivel a sportoló legtöbbször Nyíregyházán, Dorci születési helyén tartózkodik.

„Nyíregyháza nincs közel Budapesthez, ezért szeretnénk pozícionálni ide, Budapestre. A jövőben ez hamarosan kialakul majd, hogy egy picit közelebb legyünk a fővároshoz” – jegyezte meg Patrik.

Forrás: Blikk