Pamela Anderson tisztességtelen ajánlatot kapott Sylvester Stallonétól
2023-01-29  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Eddig nem hallott pikáns titkot árult el magáról Pamela Anderson egy róla készült dokumentumfilmben. A 1990-es években a világot meghódító szőke kebelcsoda azt állítja, pályája elején kapott egy tisztességtelen ajánlatot Sylvester Stallonétól. A hol­lywoodi akcióhős azt akarta, hogy a szeretője legyen, cserébe luxust kínált neki.

– Sly felajánlott nekem egy lakást és egy Porschét, hogy legyek az első számú barátnője – idézte fel a történetet a Baywatch 55 éves sztárja a Netflix új, Pamela, egy szerelmi történet című filmjében, amely január 31-én jelenik meg. – Megkérdeztem tőle: ez azt jelenti, hogy van második számú is? Erre ő azt felelte: Ez a legjobb ajánlat, amit kaphatsz, édesem. Most már Hol­lywoodban vagy!

A szexbomba állítása szerint nem lett az akkor a Rocky- és Rambo-filmekkel világsztárrá váló és hatalmas vagyont gyűjtő izompacsirta ágyasa. Visszautasította a tisztességtelen ajánlatot, mert komoly kapcsolatra vágyott.

– Nem szerető, hanem szerelmes akartam lenni, ennél kevesebbel nem értem be – jelentette ki Pamela Anderson, akinek állítása természetesen óriá­si vihart kavart. Főként azért, mert Stallone 25 éve tartó házassága Jennifer Flavinnel tavaly csaknem tönkrement. Nagy nehezen ki tudtak békülni, de ez a botrány nem hiányzott neki, még ha vélhetően azelőtt is történhetett, hogy megismerte volna nejét.

– A Pamela Anderson által az ügyfelemnek tulajdonított nyilatkozat hamis és kitalált. Sylvester Stallone megerősíti, hogy soha nem tett ilyen kijelentést. Egy szó sem igaz ebből az egész történetből – mondta Sly jogi képviselője a New York Postnak. Arról azonban szó sincs, hogy rágalmazásért beperelnék Pamelát...

Mindenesetre a sors iró­niája, hogy Anderson az igaz szerelmet a mai napig nem találta meg. Öt férje is volt és hat házassága, de mindegyik tönkrement, akárcsak számtalan kapcsolata...