Palya Bea új párjáról áradozott
2019-10-01  /  Szerző:   /   Szerelem Tíz hónapja él újra boldog párkapcsolatban Palya Bea (42), aki tavaly árulta el, hogy hét év után válik két kislánya édesapjától.

Palya Bea

Az énekesnőre a nagy bejelentés után nem sokkal rátalált a szerelem, ám semmit nem lehetett tudni a férfiról. Az ATV-n vasárnap este látható Mondd el Tatár Csillának című műsorban azonban Palya Bea mesélt a szerelméről, akiről például kiderült, semmi köze a zenei világhoz.

– Tudós egyébként a lelkem, és ez nagyon érdekes, mert egymás életben olyan szinten is elmerülünk, hogy mit is csinálunk – vallotta be az énekesnő, aki szerint új kedvesével tényleg „megütötte a főnyereményt”.

Palya Bea

– Nagyon szép és okos, remek a konyhában, nagyon jó az ágyban. Önreflekszív, leginkább, azaz szembenéz magával, ami szerintem a férfiak számára is most már divatos. Ezalatt azt értem, hogy már nem ciki az érzelmekről beszélni, azokhoz kapcsolódni, de negyvenöt év alatt ilyen férfit keveset ismerek – sorolta új párja tulajdonságait Palya Bea, aki hozzátette, talán ezzel kedvese korát is elárulta.

Forrás: Blikk