Vasvári Vivien máris újra randizik
2019-10-01  /  Szerző:   /   Párkapcsolat Vasvári Vivien a Blikk vendége volt, ahol kendőzetlen őszinteséggel válaszolt az olvasók kérdéseire. A Feleségek luxuskivitelben sztárja egy évvel az esküvője után nem sokkal, éppen egy hónapja bejelentette, hogy elválik kisfia édesapjától, Fecsótól.

Vasvari Vivien

Azóta a roppant csinos Vivit folyamatosan ostromolják az udvarlók, s most elárulta, hogy már randizni is elment.

– A legfontosabb, hogy én mindig hűséges voltam minden páromhoz. Amíg együtt voltunk Fecsóval, nem ismerkedtem senkivel – kezdte a Blikknek Vivi, aki a napokban több olyan fotót is megosztott a közösségi oldalán, amely arra enged következtetni, hogy új férfi van az életében. Rózsacsokrok, romantikus, gyertyafényes vacsora, és ehhez hasonló fotókat mutatott meg követőinek, amelyekről most elárulta az igazságot.

Vasvari Vivien

– Nem zárkóztam a négy fal közé, nem is vonultam apácazárdába. Egy hónapja élünk külön Fecsóval, és bár nem vagyok az a típus, aki rögtön más férfival bújik egy ágyba, most már randizom. Nem szeretnék egyelőre többet mondani, de van valaki, akivel mostanában találkozgatunk, tőle kaptam a virágot is – mondta sejtelmesen Vivi.

A csinos modell hamarosan beadja a válási papírokat, s bár próbál mindenben együttműködni fia, Edward édesapjával, új életet kezdett, amibe már egy friss szerelem is belefér.

Vasvari Vivien

– Vágyom a szerelemre, sőt, szeretnék majd újra férjhez menni, de az biztos, hogy most szigorúbb szűrőn kell átmennie a jelentkezőnek – mondta nevetve Vivien. A modell előtt sűrű időszak áll, ugyanis megállás nélkül dolgozik, ráadásul hamarosan ki kell költöznie egykori, közös albérletükből is, hiszen annak bérleti szerződését Fecsó egy hete felmondta.

– November első hetében lesz a nagy átköltözés. Szerencsére nem megyünk messzire, abban a lakóparkban, ahol most is élünk, van egy lakásunk, és bár kisebb, mint a mostani, jól megleszünk ott a gyerekekkel. Aztán, ha eljön az ideje, ismét lesz egy apafigura mellettük – tette hozzá Vasvári Vivien.

Vasvari Vivien

Forrás: Blikk