Palik László ügyvédnő mellett találhatta meg a boldogságot
2021-10-15  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Marsi Anikó és Palik László házassága zátonyra futott, azóta mindketten mással boldogak. Anikó Gábor személyében találta meg a szerelmet, aki Szulák Andrea gyermekének édesapja. Palik Lászlóról pedig eddig azt lehetett tudni, hogy az Exatlon egyik korábbi versenyzője, Cservenák Alexandra mellett horgonyzott le, aki ugyan nála évtizedekkel fiatalabb, de eléggé érett, komoly gondolkodású. A Story magazin információi szerint azonban Palik egy igazán dekoratív, negyven év körüli ügyvédnővel alkot egy párt.

 

„Laci kedvese egy igazán karakán jellem, aki tudja, mit akar, és pont ezért nagyon összeillenek. Mindketten igazi sportimádók, akkor érzik jól magukat, ha aktívan tölthetik a szabadidejüket. Mindemellett két karrierista emberről beszélünk, akik nagyon sikeresek a munkájukban, emiatt kölcsönösen fel tudnak nézni egymásra. Szóval nagyon passzolnak” – mondta a lapnak a pár egyik barátja.

Bár az új párkapcsolatáról szóló híreket Palik László még nem erősítette meg, ahogy Cservenák Alexandrával való viszonyát sem, azt lehet tudni, hogy a volt exatlonos Szegeden él, egész nyáron gyerekeket táboroztatott, miközben Palik a gyermekeivel töltötte az idejét.

Forrás: Blikk