Palácsik Lilláék Andy Vajnát szerették volna kisfiúk keresztapjának
2021-01-25  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Bár már két éve annak, hogy elhunyt Andy Vajna (†74), a szeretteinek a mai napig hiányzik a volt filmügyi kormánybiztos.

„Most január 20-án volt 2 éve, hogy az angyalokhoz költözött. Az iránta érzett szeretetem soha nem fog elmúlni, mindig gondolok rá” – írta a közösségi oldalán a minap az özvegye, Tímea, akinek a sógora, Visváder Tamás (26) sincs ezzel másképp. A fiatalember sokat tanult a a világhírű producertől, s feleségével, Palácsik Lillával (26) nagyon sajnálják, hogy Vajna nem élhette meg kisfiuk születését.

– Lillával a mai napig sokat beszélünk Andyról, a fotója is kint van nálunk a falon – mesélte a Blikknek Tamás. – Sokszor eljátszunk a gondolattal, hogy ha visszatérne egy napra, mit mondana. Szigorú ember volt, de szerintem büszke lenne ránk. Azt gondolom, elismerné, ahogyan a fánkozó ügyeit intéztem, de annak is örülne, hogy milyen szép család lettünk. Nagyon fáj, hogy nem élhette meg Noah születését, mert biztos vagyok benne, hogy nagyon szeretné. Ha élne, elgondolkodnánk, hogy ő legyen az egyik keresztszülője a fiunknak. Több keresztgyereke is van, láttuk, mennyire szerette őket, de erre már nincs lehetőségünk. Ennek a felkérésnek biztosan jobban is örült volna, mint a nagypapai szerepnek, Andy ugyanis utált idős lenni.

Tamás boldog, hogy ismerhette Vajnát, aki egy kicsit pótolta korán elveszített nagyszüleit.

– Az évfordulón természetesen kimegyünk a temetőbe, ahogyan a nagyobb ünnepeken is mindig kilátogatunk a sírhoz, ahová a szüleim és Lilla családja is velünk szokott tartani – mondta Tamás.

Forrás: Blikk