10 évnyi házasság után válik a sztárfocista
2021-01-25  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

A visszavonult egykori sztárfocista, Didier Drogba bejelentette: 10 év után elválik feleségétől, akivel már 20 éve alkottak egy párt és 3 közös gyermekük is született.

 

A Chelsea korábbi kiválóságát azért hagyta el neje, mert a 42 éves focistáról több olyan kép és videók is felkerült az internetre, ahol más nővel fekszik az ágyban, méghozzá igen félreérthető helyzetben.

Az egyik videóban a már majdnem meztelen nő éppen Droga vállába mélyeszti a fogait, amit az elefántcsontparti futballegenda elég beteges módon reagált le: ,,Ő pozitív! Most már engem is megfertőzött azzal, hogy megharapott!”

A felvételek hamar napvilágot láttak, ezért Drogbának – aki egyébként a magánéletével kapcsolatban mindig is titokzatos volt – nem nagyon volt más választása: közölte, hogy a feleségével, Lallával elválnak egymástól.

,,Szomorúan kell bejelentenem, hogy 20 együtt töltött év után tavaly Lalla és én azt a nehéz döntést hoztuk, hogy elválunk egymástól” – mondta. Majd kiemelte, hogy a gyermekeik a legfontosabbak számukra továbbra is, így közeli kapcsolatban maradnak, a magánéletüket pedig úgy, ahogyan eddig is, védik majd a nyilvánosság elől.

Forrás: Blikk