Összebútorozott Gabriela Spanic és Andrei Mangra
2021-01-12  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Egyre szorosabbra fűzi kapcsolatát Gabriela Spanic és Andrei Mangra. Bár azt állítják, mindössze barátok, a Dancing with the Stars után most együtt is élnek, sőt, a karácsonyt is közösen töltötték.

Összebútorozott Gabriela Spanic és Andrei Mangra! A profi táncos péntek reggel hatalmas mosollyal az arcán jelentkezett be a TV2 Mokka című műsorába, ahol őszintén beszélt arról, pontosan mi van közte és a szappanopera-színésznő között. Mangra nagy meglepetést okozott azzal is, hogy nagyjából egy hónappal ezelőtt a Dancing with the Stars döntője után Mexikóba utazott Spaniccal, s mint kiderült, azóta is együtt töltik az időt. Karácsonykor is együtt voltak, mostanra pedig össze is költöztek.


– Csodásak voltak az ünnepek. Végre egy évben nem volt hideg, nem fáztam, ugyanis Acapulcóban voltunk két hétig nyaralni. Ott töltöttük a karácsonyt és az újévet, méghozzá családban, Gabi fiával és a legjobb barátnőjével. Napoztunk, főztünk, buliztunk egy kicsit. Lehet, hogy ez többet mutat barátságnál, de ebben a percben köztünk csak egy nagyon mély barátság van – magyarázta Andrei Mangra, aki arra a kérdésre nem válaszolt, hosszú távra tervez-e, mindenesetre munkát keres Mexikóban.

Forrás: Blikk