Orosz Barbi bevallotta, hogy soha nem volt még szerelmes
2018-09-10  /  Szerző:   /   Szerelem Munkájában nagyon sikeres Orosz Barbara (38), és úgy érzi, eddigi legizgalmasabb időszakát éli meg szakmailag, azonban emellett, vagy éppen ezért, eddig elkerülte az igazi szerelem.

A csinos tévés a Blikknek bevallotta, úgy érzi, eddig nem találkozott olyan férfival, aki mellett igazán önmaga lehetett volna.– Tudom, nem könnyű velem, mert megyek előre, mint egy gép, akivel nehéz lépést tartani, szókimondó vagyok akkor is, ha néha fáj, tombol bennem a közlési kényszer. Határozott és harcias vagyok, ezen nehéz változtatni. Kemény, kitartó munkával értem el mindent, és folyamatosan spiccen kell lennem. Így érzem jól magam, nonstop felpörögve, másrészt olyan cégekkel tárgyalok és megrendelőknek dolgozom, akik a maximumot várják el, ezért nem engedhetem meg magamnak, hogy szétessek, és ne legyek ott fejben – kezdte Orosz Barbara, aki erős nő, és ezt a férfiak nehezen tudják kezelni.

– Ha ráébrednek, hogy tényleg olyan vagyok, mint amilyennek tűnök, bepánikolnak és kalitkába akarnak zárni, de ezt nem hagyhatom. Soha nem maradok olyan szituációban, ami nem komfortos számomra, ezért szinte menekülés az egész életem – mesélte nevetve a producer-műsorvezető, aki őszinte, meglepő vallomást tett.– Szörnyen hangozhat, de ha nagyon magamba nézek, soha nem voltam még szerelmes! El akartam hitetni önmagammal, hogy na majd most, ez már biztosan az, de valójában nem történt még meg. Azt mondják, akkor vagy szerelmes igazán, ha mindent meg akarsz adni a másiknak, de még soha nem fordult elő ilyen velem – emelte ki Barbara. – Ráadásul mindenkit én hagytam ott, ha megéreztem, hogy nem vezet sehová a dolog, és korlátozni akartak, rögtön léptem. Ha másként nem megy, ha nem akarnak elengedni, inkább meggyűlöltetem magam, és sokszor romokat hagyok magam mögött.

A csinos tévés úgy látja, a párkapcsolatok egyre kevésbé tiszták, ezért megválogatja, kivel ismerkedik meg.– A férfiaknak manapság könnyű a dolga, mert a középkorú nők, ha érzik, itt az idő, mindent megtesznek egy kapcsolatért. Bennem nincs pánik. Nem hiszem, hogy akárkivel le lehet élni egy életet, ki kell várni azt, aki passzol hozzád, különben az egész időpocsékolás – mondta Barbara.

A producer-műsorvezető nemrég jelentette be, legutóbbi partnerével szakítottak. Mint mondja, nem igazán tud megbirkózni a tradicionális női szerepekkel, párja is sokszor számon kérte, miért nem főz. Őt viszont nem érdekli a főzőcskézés, jelenlegi lakásában még nincs is konyha.

– Még nem találkoztam olyannal, aki miatt éreztem volna, el kellene merülnöm a gasztronómiában – mondta Barbara.

Forrás: Blikk