Novák Heni párkapcsolatáról vallott
2020-04-04  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Tíz éve annak, hogy Novák Heni (34), a Jóban Rosszban című sorozat egykori szereplője úgy döntött, az Amerikai Egyesült Államokban kezd új életet. A színésznővel azóta hatalmasat fordult a világ. Bár eleinte voltak nagyon nehéz napjai is, az élete az elmúlt években egyre sikeresebb és boldogabb lett. Ez pedig nemcsak új munkájának, az ingatlanozásnak köszönhető, hanem partnerének, Jason Hastingnek (39) is, aki nemcsak az üzletben, de a magánéletben is Heni társa.

 

– Érdekesen alakult a mi kapcsolatunk, hiszen először évekig barátok voltunk. Hosszú hónapokig, talán egy egész évig kerülgettük a forró kását, mire ki mertük mondani, hogy akkor megpróbáljuk. És nem is tehettünk volna jobbat! – mesélte Heni, aki ugyan öt és fél éve van együtt a tajvani és angol szülőktől származó kedvesével, de elárulta, a kapcsolatuk az évekkel egyre jobb és mélyebb lett. Még a nehéz pillanatokban is, amikor alig volt pár dollár a zsebükben, egyértelmű volt, hogy együtt tervezik a jövőt, legyen az bármilyen is.

Az ingatlanozás eredetileg Jason ötlete volt, együtt vágtak bele az engedélyek megszerzésébe. Novák Heni azt is elárulta, életében talán most először éli meg igazán azt, hogy milyen jó is szerelmesnek lenni.

– Az előző kapcsolataimban mindig hiányzott valami, olyan érzés volt, mint amikor egy puzzle-darabot próbál az ember beilleszteni a nem oda illő lyukba. De vele ilyen nincs, nincs küzdelem, teljesen egyértelmű az egész, minden este boldogan megyünk aludni és minden reggel boldogan ébredünk – áradozott kedveséről Heni, akinek közös cégük alapítása és beindítása miatt még nem volt lehetősége arra, hogy hazahozza a családjához Jasont. A munka nem tette azt lehetővé, hogy mind a ketten egyszerre utazzanak el, ezt a következő hetekben tervezték, de a jelenlegi helyzet keresztülhúzta a számításaikat.

– Az öcsém harmincadik születésnapjára utaztunk volna, ez volt a kérése. Még csak anyukám ismeri ugyanis Jasont személyesen, sőt, ő már találkozott a családjával is, és imádják egymást! – árulta el Heni, aki ennél boldogabb már nem is lehetne, hiszen az egyre sikeresebb, most már négy alkalmazottat is foglalkoztató vállalkozásuk mellett megtalálta azt az embert, akivel családot szeretne alapítani.

 

Novák Heni az utóbbi években elsősorban új karrierjére koncentrált, de a színészetet sem szeretné hanyagolni. Nemrégiben elkezdett dolgozni egy ügynökkel, sőt, forgatott is egy kis költségvetésű filmet, amelyben ráadásul ő volt a főszereplő. – Még nem mutatták be, nem is tudom, mikor jön ki, de annyit elárulhatok, hogy egy nagyon gonosz, kemény nőt alakítok benne – tette hozzá Novák Heni.

Forrás: Blikk