A Sztárban sztár leszek! szerelmes párja közös zenéléssel tölti a karantént
2020-04-04  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

 Békefi Viktória és Feng Ya Ou egy mashup videót készítettek, amelyben a kedvenc dalaikat énekelték fel csak azért, hogy egy kis mosolyt csaljanak a rajongóik arcára ezekben a nehéz időkben.

 

"#Maradjotthon mashup" címmel jelent meg a Sztárban Sztár leszek! szerelmes sztárjainak, Békefi Vikinek és Feng Ya Ounak az otthoni karantén ideje alatt elkészített közös videója, amelyben a lehető legpozitívabb energiáikat küldik a kedves rajongóiknak. A két énekes már a járvány kezdetén otthoni karanténba vonult, és másoknak is ezt tanácsolják, hiszen csak így lehet visszább szorítani a vírus terjedését. 

Békefi Viki és Feng Ya Ou ugyan a kialakult helyzet miatt nem tud eljárni koncertezni, de emiatt egy percig sem csüggednek, mivel az otthonukból is tudják szórakoztatni a közönségüket. A mashup videójukról a Sztárban sztár leszek! győztese nyilatkozott a TV2-nek:

"Egy este az ágy végében Ya Ou ukulelén játszotta a Dance Monkey kíséretét, és csak úgy spontán elkezdtünk rá más dalokat énekelgetni. Rögtön úgy döntöttünk, hogy felvesszük és forgatunk hozzá egy jó kis videót" – mesélte Viki, aki hozzátette, hogy a dalokkal egy kis örömöt szerettek volna okozni a hallgatóiknak.A sztárok azt is elárulták, hogy lesz folytatása a zenés produkcióiknak, mivel oly sok rajongó kérte ezt tőlük. A szerelmesek a következő klipjük központi témájának az "Életet" választották, és elmondásuk szerint a videóban több hangszer és még több humor is szerepet fog majd kapni.

Forrás: Blikk