Németh Kristóféknál jöhet az újabb baba
2021-10-01  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Németh Kristóf és felesége, Zita hét év egymásra való várakozás után jöttek össze. Már négy esztendeje alkotnak egy párt, kisfiuk, Levente pedig hamarosan betölti a kettőt. Bár azt gondolhatnánk, nem is lehetnének boldogabbak, a párosnak sikerült még egy lapáttal rátenni erre, nemrégiben ugyanis elkészült a családi házuk Szentendrén, ahol a színész előző házasságából született fia, Lóci is sok időt tölt velük.

„A feleségem szentendrei lány, így szinte minden rokona és barátja a környéken él. Azért így sokkal több lehetősége nyílik egy kisgyermekes anyukának a társasági életre, mint mondjuk a pesti belvárosban. Ráadásul Zita testvére és családja a kertszomszédunk, a gyerekek reggeltől estig együtt játszanak a jó levegőn, az erdő szélén, nekünk, felnőtteknek pedig jóleső érzés esténként, munka után kiülni a teraszra meginni egy pohár bort, nagyokat beszélgetni. Nem egyszer előfordult már, hogy az erdőből is érkeztek váratlan vendégeink. A minap például egy gyönyörű rókát láttunk a kert végében” – árulta el a Meglepetés Magazinnak adott interjújában új otthonukkal kapcsolatban Kristóf, aki arra is kitért, hogy az elmúlt időszakban már a munkabeosztását is igyekszik úgy szabni, hogy a lehető legtöbb időt tölthesse családjával.

„Az elmúlt években igyekeztem úgy alakítani a szakmai életem, hogy a lehető legtöbb időt tölthessem a családommal... A múltból tudom, hogy amikor egy családba baba érkezik, az egyrészt csodálatos, másrészt, ha nem figyelünk nagyon oda egymásra, képes szétbombázni a párkapcsolatot. Épp ezért Zitával maximálisan támogatjuk egymást mindenben, és megteremtjük magunknak a közös időt. Gyakori, hogy hajnali háromig beszélgetünk, így hát tudjuk egymás vágyait, a problémákat pedig még azelőtt megoldjuk, hogy valós gonddá nőnék ki magukat."

Kristóf és Zita házassága jelenleg olyan kiválóan működik, hogy a színművész azt is elárulta, a családjukba hamarosan érkezhet egy újabb baba.

„Zitával olyan boldogok vagyunk, olyan jól működünk családként, hogy bízunk benne, leszünk még többen is” – vallotta be a Fórum Színház igazgatója.

Forrás: Blikk