Rácz Jenőéknél egyelőre nem jön a baba
2021-10-01  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Hatalmas örömhírről számolhatott be követőiknek Rácz Jenő és Gyuricza Dóra, akik nagyon komolyan tervezik már, hogy közös gyermekük szülessen.

Rácz Jenőről már köztudott, hogy minden vágya egy gyermek. Korábban a Nyerő páros című műsorban árulta el, hogy szinte könnyekig hatódik, ha meglát egy kisbabát és már nagyon szeretne ő is édesapa lenni. A sztárséf a nyáron vette feleségül szerelmét, Gyuricza Dórát és most hatalmas örömhírről számoltak be az Instagramon.

A házasok elmentek egy orvosi vizsgálatra, ami már a babatervezés része.

- Nagy a boldogság - kezdte Dóri az Instagramon - Csináltattunk egy genetikai szűrést, amivel kizártuk a jövőben születendő gyermekeink örökletes betegségeinek nagy részét, fő a biztonság és az egészség.

Rácz Jenő örömében, miszerint minden rendben van és bátran belevághatnak a családtervezésbe, egy videót is készített.

Noha szerdán még a hatalmas boldogságáról adott hírt a világnak Rácz Jenő és Gyurizca Dóra, legújabb interjújukból kiderül, egyelőre mégsem vághatnak bele a babaprojektbe.

Rácz Jenő elárulta, a jó hír ellenére ebben az évben még biztosan nem kezdenek családalapításba.

– Jelenleg hétből hét napot dolgozom. Van, hogy elindulok reggel ötkor, majd éjjel érek haza. Ez az év nagyon kemény, rengeteg feladat van: étteremvezetés, étteremnyitás, forgatások. Nagyon magas fordulatszámon pörgök, de addig kell ütni a vasat amíg meleg – vallotta be a Story magazinnak a sztárséf, aki nagyon hálás feleségének, hogy ennyire jól viseli, hogy keveset látják egymást. Rácz elárulta azt is, hány gyereket szeretnének.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Rácz Jenő (@chefjenoracz) által megosztott bejegyzés


– Dóri három gyereket szeretne, de mindig azt mondom, majd ha az elsőn túl vagyunk, megbeszéljük. Mindketten nagy családot szeretnénk, de én valahogy úgy képzelem – és erről Dórival is beszélgettünk már –, hogy részemről két sajáttal megelégednék, a harmadikat, negyediket örökbe fogadnánk – vallotta be Rácz Jenő, aki szerint annyira kezd túlnépesedni a bolygónk, hogy így a környezetet is megóvhatná, valamint árván maradt gyerekeknek is segíthetne.

Forrás: Blikk