Nem jött össze még a baba Berki Mazsiéknál
2020-02-22  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Berki Krisztiánék nemrégiben tértek haza az amerikai útjukról, de nem lehet okuk a panaszra, hiszen így is két héttel később jöttek vissza, mint ahogy tervezték.

Berkiék nagyon nehezen tudták csak elengedni Amerikát, de nagyon jól tudták, hogy egyszer haza kellett jönniük. A sztárpáros most a Hot! magazinnak árulta el, hogyan telt a kiruccanásuk, és arról is elhintettek néhány részletet, hogy bizony babaügyben is próbálkoztak.


Mazsi fülig érő mosollyal mesélt az amerikai túrájukról, amiből alig akartak hazaérkezni. Mint mondja, igazi feltöltődés volt számukra a nyaralás, így most újult erővel tudnak belevágni a dolgos hétköznapokba. A szépség ugyan még tudná élvezni a meleg, amerikai időt, de nem csügged, hiszen tavasszal minden eshetőség szerint újra kiruccannak Dominikára.

A szerelmesek az útjuk során ellátogattak New Yorkba, Orlandóba és Miamiba is, ahová velük tartott Mazsi húga és Krisztián kislánya is, a hatéves Natika.

„Mindannyiunk kedvence a Disneyworld volt” – mondták a lapnak, és azt is elárulták, hogy a hatalmas élményparkban két napot is eltöltöttek, annyira élvezték.

A sztárpáros igyekezett minden figyelmét Natikának szentelni, hiszen a gyerek a legfontosabb, és Berkiék ki is tettek magukért, mert a kislány nagyon élvezte az utat, bár az anyukája is hiányzott neki egy idő után.


A csodás pihenés egyébként kiváló alkalom lett volna arra is, hogy Berkiék még magasabb szintre emeljék a kapcsolatukat, és megpróbálkozzanak egy gyerekkel, amit már nagyon régóta szeretnének. Mazsi elárulta, épp karácsonykor volt peteérése, de úgy gondolják, az az időszak nem a szerelmeskedésről szól.

Éppen karácsonykor volt peteérésem, de ez az időszak nem a szerelmes összebújásokról szólt, hanem arról, hogy hagyományt teremtsünk, mint család, s Natika öröme volt az első. Majd a Krisztiánnal kettesben töltött hetek alatt reméltem, hogy összejött a baba, sajnos, nem így lett

– mondta a lapnak Mazsi, majd hozzátette: ők lettek volna a legboldogabbak, ha elsőre sikerül teherbe esnie, de ezt nem lehet sürgetni. Mindenesetre már nagyon várják a kis Berki érkezését.


Forrás: Blikk