Nagy Zsolt és Oltai Kata gyermeket várnak
2021-03-10  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Nagy Zsolt (44) és Oltai Kata (41) még csak félve mondta Friderikusz Sándor (62) hétfő esténként látható műsorában, hogy szeretnének még gyermeket, holott a művészettörténész akkor már három hónapos terhes volt. A pár júniusra várja második gyermekét.

 

– Sokk volt, amikor megtudtuk, hiszen nem terveztük. Ilyen apokalipszisben ki az, aki jó szándékkal úgy gondolja, hogy most legyen egy új bébi a családban? – mondta Oltai.

A színésznek korábbi kapcsolatából három fia van, Katától pedig egy gyermeke, Jancsi született. Nagynak igen terhelt volt a viszonya az édesapjával, így tudatosan törekedett arra, hogy ő máshogyan csinálja.

Oltai Kata elmondta, hogy Friderikusz Sándor személye miatt mondtak igent a műsorra. Az átalakulás óriási hatással volt rájuk, úgy fogalmaztak, hogy leírhatatlan az, amit akkor éreztek. Kata egyáltalán nem fél az öregedéstől, és a változástól.

 

A színész és párja nemrég az RTL Reggeli virtuális vendégei voltak, abból az apropóból, hogy kifaggassák őket, hogy hogyan érezték magukat az Életünk története című adásban.

A teljes adást alább nézheted meg:


Forrás: Blikk