Nagy örömhírt jelentett be Istenes Bence és Csobot Adél
2018-03-08  /  Szerző:   /   Párkapcsolat Csobot Adél és Istenes Bence közösségi oldalaikon bejelentették, hogy érkezik második gyermekük. A jó hír azonban itt még nem ért véget, ugyanis már azt is tudni, hogy kisfiút várnak.– Kedves világ! Annnnyira, de annnnyira vártam ezt a pillanatot!! A világ legboldogabb emberei vagyunk: érkezik a második kisfiunk! – írta képéhez az énekesnő.

Természetesen Istenes Bence is megható sorokkal jelentette be a hírt. Az ő képén Nátán is látható, aki nem sokára már a báty szerepét gyakorolhatja.– Azt hiszem, a világ legboldogabb embere vagyok, ugyanis Adél pocakjában már ott dobog a második kisfiam szíve – írta a boldog édesapa.

Második terhességéről a Story magazinnak is mesélt Adél, aki már a harmadik hónapban jár. Kisfia, Nátán pedig hamarosan kétéves lesz.– Nátán már most szereti őt – kezdte Adél. – Olyan édesen ad puszikat a hasamra, és nagyon figyel, amikor Bence beszél, énekel a pocakomnak, vagy együtt kérdezgetik „Halló, halló, itt vagy?” Sokat mesélünk Nátánnak, elmondjuk, hogy majd vigyáznia kell az öccsére – mesélte Csobot a Story magazinnak. Elárulta: Bencével már tervezték a második babát, hiszen azt szerették volna, ha gyermekeik között két-két és fél év van.

– Szerintünk ez az ideális, jobban kijönnek majd egymással, és többet is tudnak majd együtt játszani – summázta az énekesnő.

Forrás: Blikk