Nagy László és Sónyák Szilvia szerelmükről vallottak
2021-10-04  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Néhány hónapja robbant a hír, miszerint Nagy László és Sónyák Szilvi fitneszmodell egymásba szeretett, most interjút adtak a kapcsolatukról, nincs több titok.

Idén tavasszal lehetett sejteni, hogy az ország kézilabda-legendája és Sónyák Szilvi egy párt alkotnak. Sónyák Szilvi és Nagy László váratlan szerelme hatalmas botrányt kavart márciusban: az a hír járta, hogy házas emberként jött össze a fitneszmodellel. Ezután a veszprémi kézilabdacsapat sportigazgatója azt nyilatkozta, hogy mindent megbeszéltek, és mind a ketten elfogadták a helyzetet gyermekei anyjával, Erikával és tisztázta, hogy Szilvivel először januárban találkozott, amikor már egyedülálló volt.

A szerelmesek most megtörték a csendet és először avatták be rajongókat a kapcsolatuk alakulásába Köböl Anita műsorában, a #nofilter – Nők filter nélkül című rádióműsorban. A párt őszintén meglepte a nagyfokú érdeklődés, sokáig elzárkóztak attól, hogy kapcsolatukról beszéljenek, mondván, ők csak a boldogságukat szeretnék megélni.

 

"Én nem osztok meg magamról túl sok mindent a magánéletemet illetően, de egy dolog biztos: nagyon boldog és kiegyensúlyozott vagyok ebben a szerelemben"– meséli Nagy László, akit elsősorban sportbéli kimagasló teljesítménye kapcsán ismerhetett meg a nagyközönség és szeretné, ha a jövőben is inkább sportszakemberként tekintenénk rá.

Bár egyértelmű számukra, hogy közösen tervezik a jövőt, tudják: még kell dolgozniuk a kapcsolatukon. Szilvi ugyanis korábbi csalódásai miatt hatalmas falat épített maga köré, óvatos és bizalmatlan volt, ám Laci megtalálta a szívéhez az utat, és szisztematikusan „bontja a falat”.

Azonban szerelmesek előző párjai is valótlan dolgokkal rukkoltak elő tavasszal, amely megnehezítette a dolgokat, hideg zuhanyként érte őket. Ráadásul gyermekeiket is szerették volna védeni, ám nehézségek nem törték meg a kapcsolatukat, Laci sokat segített szerelmének.

"Együtt vagyunk, szeretem, imádom, nagyon jó pasi, nagyon jó a hétköznapokban"- vallotta be Szilvi.Forrás: Blikk