Horváth Éva nem boldogulna párja nélkül
2021-10-04  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Egy hónapos lett Horváth Éva kisfia, Alex. A pici egyelőre Éva minden energiáját leköti, ezért a sportra még gondolni sem mer. Azt vallja, a fogyókúrának nem most van itt az ideje, ezért sem a terhesség alatt, sem a szülés óta nem állt mérlegre.

Nincs is szükség rá, mert egy hónappal a szülés után is csodás Éva alakja.

 

– Nem mérem súlyomat, sőt, az étkezésemre is csak a szoptatás miatt figyelek, hogy ne egyek olyasmit, ami bánthatná Alex pocakját, ő ugyanis eleve hasfájós baba – magyarázta a Blikknek a kismama. – Minden praktikát bevetettünk, és noha azt ajánlom minden anyukának, hogy ha ideje és energiája engedi, próbáljon ki mindent, ami segíthet, de szerintem ezt csak a baba fejlődése és az idő oldja meg. Talán egy picit most már jobb lett a helyzet, de lehet, hogy csak én szoktam hozzá a nem alváshoz. Mindenesetre Alex szépen fejlődik, egy kilót hízott egy hónap alatt – mesélte a Blikknek Horváth Éva, aki a sok éjszakázás és a pici melletti teendők miatt egyelőre nem gondolkodik azon, mikor lesz ideje és energiája arra, hogy a sportot újra beiktassa az életébe. – Most egy hajmosás is komoly logisztikát igényel, igazából meg sem tudnám mondani, mikor mostam legutóbb hajat – nevetett a modell-műsorvezető. – Mindenesetre, amikor tehetem, a jógát és a futást kezdem majd újra. A jóga testileg és mentálisan is feltölt, emellett pedig csodás alakot varázsol. Egyelőre azonban nem is tudom, egyedül hogy oldanám meg a mindennapokat, a párom nélkül nem menne. Rengeteget segít, főleg Kristóffal, hisz a kicsi még száz százalékban engem igényel. Bele sem tudok most gondolni, hogy oldják meg ezt az időszakot azok az anyukák, akik egyedül vannak. Régen nagyon szerettem volna ikreket, de ezt most átértékeltem magamban, bár nyilván ha ikreim születtek volna, akkor azt is megoldottuk volna.

Éva sokáig töprengett azon is, hogy a négyéves Kristóf a pici születése után menjen-e óvodába, vagy egy kicsit csúsztassák a közösségbe járást, hogy Alex ne kapja el azokat a betegségeket, amelyek az óvodakezdéskor gyakoriak. Még a követőit is megkérdezte a tapasztalatokról, végül úgy döntöttek, Kristóf elkezdi az ovit.

– Kristóf jár oviba és szereti is, és eddig megúsztuk azt is, hogy Alex elkapjon valamit. Most egy kicsit aggódom, mert sajnos én elkaptam egy torok- és fülgyulladást, de a védőnőnk megnyugtatott, hogy a szoptatás miatt Alex jó eséllyel védve van, így nem adom át neki a betegséget.

A modell nagyobbik fia egyáltalán nem féltékeny a kisöccsére.

– Amikor Alex a pocakomban volt, Kristóf sokat mondogatta, hogy majd együtt autóznak, de amikor hazahoztuk a kicsit, látta, hogy erre azért még várnia kell. Egyáltalán nem féltékeny az öccsére, reggelente a hajára ad puszit, mert az olyan selymes. Néha azért befogja a fülét és arrébb megy, amikor Alex sír – tette hozzá nevetve Horváth Éva.

Forrás: Blikk