Galambos Lajcsi válik feleségétől
2021-10-04  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Darabjaira hullik a Galambos család! Lajcsi A Life TV Frizbi című műsorának felvételén Hajdú Péternek bevallotta, gyakorlatilag véget ért a házassága, sőt, a válásukra már a gyerekek is áldásukat adták, azaz hamarosan magára maradhat a zenész.

 

Borsosan megfizeti büntetőügye árát Lajcsi: nem csak hosszú börtönévek fenyegetik, de a magánélete is tönkrement. Több mint 20 év házasság után válik a feleségétől, Boglárkától, és három közös gyermekük is úgy látja, nincs visszaút, együtt már nem lehetnek boldogok. A víz-, gáz- és áramlopással, valamint vesztegetéssel vádolt zenész Hajdú Péter Frizbi című műsorában – amelynek első adása vasárnap lesz a Life TV-n – vallotta be: nincs visszaút.

– Nem vagyunk együtt Bogival. Megválunk egymástól – jelentette ki Lajcsi, aki azt is bevallotta, hogy a dolgot már a gyerekekkel is megbeszélték, akik elfogadták szüleik döntését, vagyis már ők sem látnak más megoldást. – Nagyon jó fejek voltak, azt mondták, mindenkinek joga van a boldogsághoz.

A trombitaművész sóhajtva vallotta be, hogy magára marad. Boglárka már elköltözött boldogasszonypusztai otthonukból, de 23 éves lánya, Bogi, illetve fiai, a 21 éves Lajos és a 20 éves István is kirepültek a fészekből. Legnagyobb gyermeke ráadásul az országot is elhagyná, Franciaországban vagy Olaszországban szeretné kitanulni a divatszakmát. Kisebbik fiának is komoly tervei vannak: István ügyvédnek készül.

A család példátlan harmóniában élt hosszú éveken át, ám a családfő áramlopási ügye és a 2015-ös razzia az otthonukban teljesen megmérgezte az életüket. Boglárkát felzaklatta, hogy őt is bilincsben vitték el a rendőrök boldogasszonypusztai birtokukról, jóllehet pár nappal később a Budapest Környéki Bíróság elengedte az előzetes letartóztatásból. Lajcsi 125 napot töltött a székesfehérvári börtönben. Az asszony rémálma idén év elején megismétlődött, amikor is hajnalban törték rá az ajtót a nyomozók. Akkor a zenész még küzdött a felesége bocsánatáért, hiszen a Blikknek is úgy nyilatkozott, hogy megpróbálja kibékíteni élete szerelmét.

– Számomra Bogi a legértékesebb nő. A legértékesebb társ, akit valaha ismertem. Különös tiszteletet is érzek iránta a múlhatatlan szereteten túl. Nyomasztó a neheztelése, és minden tőlem telhetőt megteszek azért, hogy ne haragudjon rám olyasmiért, ami a lényemből fakad. Bár követek el hibákat, megtanultam ezt a helyzetet kezelni. Egy házasságban sok munka van, pláne egy zenészében, és mi küzdünk azért, amit együtt elértünk – mondta egy éve, ám úgy tűnik, nem sikerült kiengesztelnie az asszonyt.

– Azt gondolom, nem csak ez volt az oka, hogy így alakult az életem. Jó barátságban maradunk, amíg élünk, de külön – szögezte le Lajcsi, aki még nem tudja, valóban készen áll-e új életet kezdeni. Mint mondja, túl sok tennivalója akad mostanában. A bíróságon harcol azért, hogy ne küldjék újra hűvösre, illetve trombitaszó kíséretében árusítja újszerű állapotban megőrzött portékáit a budaörsi piacon.

– Magam maradtam... A birtokon van néhány emberem, irányítani kell őket. Készen lennék új életet kezdeni, de szeretném a jelenlegit lezárni. Az nagyon fontos, hogy tisztességben és úgy zárjam le a dolgaimat, ahogy azt kell. És ebben nem csak Bogi, a gyerekek, hanem nagyon sok minden benne van – mondta a vasárnap adásba került felvételen Galambos Lajcsi.

Forrás: Blikk