Nagy Ervin és Borbély Alexandra hazatértek újszülött kisbabáikkal
2022-11-14  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Jelenleg nem is lehetne boldogabb Nagy Ervin és a kedvese, Borbély Alexandra, hiszen egy hónap után végre hazatérhettek újszülött kislányaikkal a kórházból. Az ikreknek még október közepén adott életet az édesanya, viszont csak most mutatták meg őket először a közösségi oldalaikon.

A színész házaspár, Nagy Ervin és felesége, Borbély Alexandra egy ideig eltitkolták, hogy kisbabát várnak. Végül a nyár elején jelentették be az örömhírt, miszerint nem is egy, hanem két kislány érkezik hozzájuk. A szerelmesek alig várták, hogy végre a kezükben tarthassák az ikreket, amely október 12-én következett be, amikor is megszületett a két csöppség.

Mint kiderült, lányaiknak az Elza és Franciska nevet adták, ám amióta világra jöttek, nem lehetett róluk hallani semmit. Ervin most megtörte a csendet, és boldogan osztotta meg a közösségi oldalán, hogy végre hazavihették a babáikat a kórházból.

„Megy egy csokor Nagy haza” – írta a legfrissebb képhez, amin Szandra öleli át a piciket.

Az újdonsült édesanya sem hagyta ki, hogy beszámoljon a különleges pillanatról. Olyan fotót tett közzé, amelyen két hordozóval a kezükben sétálnak ki a kórházból.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Alexandra Borbely (@szandraborbelyova) által megosztott bejegyzés