Koncz Zsuzsa nem érzi magát magányosnak
2022-11-14  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Hatvan éve szerepel a nyilvánosság előtt Koncz Zsuzsa, aki szinte gyerekként, 16 évesen vált sztárrá, mégsem tudni sokat a magánéletéről.

Ez az énekesnő tudatos döntése, ám ennek ellenére az elmúlt évtizedek alatt azért kiderült, hogy volt házas – a férje Boldizsár Miklós dramaturg volt –, illetve, hogy gyengéd érzelmek fűzték Mácsai Pál Kossuth-díjas színészhez. Arról azonban még pletykákat sem lehetett hallani, hogy a 76 éves művésznő mellett most van-e férfi. Az ATV YouTube-csatornáján péntek estétől látható Húzós Rónai Egonnal című podcastban Koncz Zsuzsa a Vigyázz rám című szerelmes dala kapcsán elárulta, nincs egyedül.

– Nagyon kevés olyan dalom van, amely ennyire privát lenne, mint ez a Dés-szerzemény – kezdte Koncz az ATV YouTube-csatornáján látható műsorban. – Nem vagyok egy nyíltan kutatható személyiség, egészen egyszerűen úgy gondolom, nem erre születettem, van egy olyan tartományom, amelyet megőrzök magamnak.

Ám Rónai Egon őszinte érdeklődéssel feltette a kérdést, amelyre mindenki kíváncsi.

– Van melletted valaki?

– Ó hogyne, szerencsére! – érkezett a kurta válasz a riportalanytól, aki részleteket már nem akart megosztani a magánéletéről.

Rónai Egon azonban rákérdezett.

– Most megint kibújsz... Szóval máshogy kérdezem: van társ melletted?

Végül Koncz Zsuzsa, ha óvatosan fogalmazva is, megadta a várt választ.

– Barátok vannak főleg, és ne is beszéljünk róla, de ha erre kérdezel rá, nem vagyok magányos – válaszolta az énekesnő, aki alig néhány évvel ezelőtt Zöldi Gergely róla szóló könyvében árulta el, hogy valaha férjnél volt.

„Nem voltam feltétlen híve a házasságnak, mint intézménynek” – mesélte akkor az énekesnő, aki 1970-ben ment hozzá a dramaturg Boldizsár Miklóshoz, ám a házasság alig néhány évig tartott. Bár hatvanéves pályafutása során közel száz lemezen szerepel, az állandó munka mellett néha a szerelem is rátalált.

– Igen, hiszen életem során többször is átélhettem ezt a csodálatos érzést, és tudom, vannak, akiket Ámor nyila életük során elkerült – nyilatkozta korábban a Bestnek Zsuzsa, aki ennél messzebb magánéleti témákban sosem ment. Rónai Egon valószínűleg ezért faggatta erről.

– Hozzám sokan fordulnak bizalommal, amellyel nem szabad visszaélni, de az évtizedes barátságunkba talán belefért az, hogy néhányszor felteszek egy kérdést – magyarázta a Blikknek az ATV műsorvezetője. – Ez persze, nem kandikáló kíváncsiság, nem a vájkálás a cél, hanem ez egy riporteri feladat, mert az embereket ez is érdekli. Arra azonban mindig figyelek egy ilyen típusú portréműsornál, meddig lehet valakinél elmenni, hogy közben ne érezze magát kellemetlenül.