Nádai Anikóék különleges helyen romantikáztak
2022-06-17  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Nádai Anikó és szerelme elutazott a kisbabájuk érkezése előtt, hogy még az utolsó heteket kihasználva minőségi időt tudjanak kettesben tölteni, egymás társaságát élvezve.

Nádai Anikó és vőlegénye, Hajmásy Péter az első közös gyermeküket várják. A kisfiú nagy valószínűséggel a Péter vagy a Pál nevet fogja kapni, és már csak mindössze néhány hetet kell várniuk, hogy a karjukban tarthassák. Bár a műsorvezető ideiglenesen elbúcsúzott az RTL Reggeli csapatától, nemrég még hatalmas pocakkal is egy forgatáson járt. Elmondása szerint nem kapkodják el a babaszoba előkészítését, még pár dolgot el kell intézniük a kicsi érkezéséig.

Kihasználva az utolsó közös heteket, Anikó és párja kettesben utaztak el, hogy kikapcsolódjanak. Mi más is lenne kedvezőbb helyszín erre, mint a csodás Balaton? Legutóbbi posztjában a partról jelentkezett be a kismama, nem is akárhogyan: egy gyönyörű naplementét sikerült elcsípniük, így kihagyhatatlan volt a közös kép elkészítése. Romantikus fotón mutatta meg a varázslatos tájat, ami akár egy képeslapnak is elmehetne.

Forrás: Blikk