Nádai Anikó és párja a baba születése után is randiznak
2022-09-28  /  Szerző:   /   Egyéb, Randi

Nádai Anikó július végén hozta világra Hajmásy Péterrel közös kisfiukat, azóta pedig teljes lett a családjuk. Állítása szerint a vőlegénye rendkívül odaadó apuka, és mindig gondoskodik arról, hogy Alex és a műsorvezető semmiben ne szenvedjenek hiányt. Az anyuka úgy érzi, hogy 33 évesen érett meg igazán az anyaságra, ugyanis most sokkal higgadtabban kezeli a kisbabával kapcsolatos teendőket.

Bár nagy a boldogság náluk, az megviseli őt, hogy Alex nem túl jó alvó, így a párjával sem sokat tudnak pihenni. Éjszaka közösen kelnek fel a picihez, de Peti mindenben segít neki, legyen szó pelenkázásról, etetésről vagy fürdetésről.

"Egy szavam nem lehet, ötven-ötvenben vagyunk" - mondta boldogan a szülőségről, majd hozzátette: fontosnak tartják, hogy ne hanyagolják el a kapcsolatukat, így igyekeznek óvni a szerelmüket.

"Tudatosan odafigyelünk, főleg így az elején, hogy kéthetente elmenjünk randizni"- jegyezte meg Anikó az RTL Reggeliben, és kifejtette, hogy ilyenkor a nagyszülőknél vannak a gyerekek, viszont így sincs könnyű dolguk. Saját bevallása szerint az előző randijukon annyira fáradtak voltak, hogy már a levesnél majdnem beleborult a fejük a tányérba. A romantikus vacsora vége az lett, hogy 45 perc alatt végeztek, aztán már siettek is vissza a gyerekekhez.