Nádai Anikó és Hajmásy Péter álomházukba fektetik az energiát
2023-05-26  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Nádai Anikó és Hajmásy Péter egy évvel ezelőtt találták meg azt a telket, ahol szeretnék felépíteni közös családi fészküket. Az építkezés azonban csak most fog elkezdődni.

– Kicsit szűkös lett az otthonunk, ezért jelenleg építkezésben vagyunk. Számunkra most ez a legfontosabb, hogy kényelmesen elférjünk mind a négyen. Terveink szerint a jövő év végére lesz kész, ezért nem hiszem, hogy az az esküvő jövőre kivitelezhető lesz – mesélte tavaly novemberben  Anikó, aki vőlegényével egy külön Instagram-oldalt hozott létre, ahol a követőik láthatják is, hogyan haladnak az álomház projektjükkel.

Nos, a látványos változások most fognak elindulni, a pár ugyanis az említett A mi házunk 2022 profilon jelentette be, hogy végre megkezdődnek az igazi munkálatok.

Nagy nap volt ez a mai számunkra. Szinte napra pontosan egy éve vágtunk bele a kalandba, találtuk meg a helyet, ahol élni szeretnénk és felnevelni a gyerekeinket. Sok minden történt azóta, de innentől indul a látványos átalakulás és már semmi nem állít meg minket

– írták a jegyesek.