Műteni kell Király Viktort
2024-01-21  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Király Viktort bal oldali lágyéksérv miatt kell megműteni. Az énekes a közösségi oldalán árulta el a követőinek, hogy szüksége van a beavatkozásra, de egy kicsit aggódik, ám már nem lehetett tovább húzni az operációt.

Király Viktor arról is beszélt, hogy a nézők már tavaly az Ázsia Expressz adásait nézve láthatták, hogy több feladattal is gondja volt, ugyanis a sérve miatt nem mindent tudott úgy megcsinálni, ahogy akarta volna. Kiderült, hogy a helyzet annyira súlyos, hogy már az éneklésére is hatással van Király Viktornak.

„Egy óra után már kicsit görnyedve énekeltem ki a magas hangokat, szóval közbeszólt az éneklésbe, már nem tudtam húzni. Ezt meg kell műteni”

– meséli a 24 óráig elérhető Instagram-történetében Király Viktor.

Az énekes megmutatta, hogy egy magánkórházban végzik el egy műtétet, ahol egy éjszakát fog bent maradni. Király Viktor kiemelte, hogy az intézmény úgy néz ki, mint egy 5 csillagos szálloda, majd videófelvételen is megmutatta, amit ide kattintva nézhet meg korlátozott ideig. A folyosó, valamint a szoba is igazi luxus, sőt a síkképernyős tévé sem hiányozhat belőle. A kilátás pedig a Duna-partra néz.

„Majd jelentkezem műtét után. Szorítsatok”

– kérte a követőitől Király Viktor.