Mondd meg mikor születtél, megmondom, kivel randizz!
2019-03-20  /  Szerző:   /   Randi Csillagjegyek, akik nem illenek össze. 1. rész


Töprengtél már azon, hogy vajon miért nem működtek az eddigi kapcsolataid? Nem is gondolnád, de még a csillagjegyünktől is függ, hogy ki illik hozzánk, és ki az, akivel biztosan nem lesz hosszú távú a kapcsolatunk.

Amíg minden csillagjegy rendelkezik pozitív személyiségjegyekkel, addig ugyanazt a tulajdonságot nem értékeli mindenki egyformán.

Cikkünkből megtudhatod, hogy születési időnk, és a csillagok állása szerint kik azok a csillagjegyek, akikkel érdemes megismerkedned, és kik azok, akiket jobb, ha elkerülsz.

Kos (március 21. – április 19.)

A Kosok nagyon domináns személyiséggel rendelkeznek, néha már mohók, mindenben ők akarnak elsők lenni, amelyek nagyon jó tulajdonságok egy főnök beosztásban. Erősek, és szembenéznek minden problémával. Ezen tulajdonságaik miatt általában nem tudnak jól együttműködni a Bikával, Rákkal, Szűzzel, és a Bakkal, akik türelmetlennek és már-már vakmerőnek titulálhatják őket. Ugyanakkor a Rák, Skorpió, és a Halak durvának és meggondolatlannak gondolhatja. Jó hír, hogy az Oroszlánhoz viszont a Kos illik legjobban, hisz mindkét jegy erőteljes személyiség, de különböző módon. Tisztelik egymást, amíg az Oroszlán a figyelem középpontjában szeret lenni, addig a Kos inkább gyakorlatias.

Bika (április 20. – május 20.)

A Bika nagyon érzékeny, és jó érzéke van az ajándékozáshoz. Nem meglepő, hogy a legromantikusabb csillagjegy, a Halak illik hozzá legjobban. A Halak szeretnek a fantáziavilágukban élni, és teljesíteni tudják a Bika minden kívánságát. Nem passzol ugyanakkor a Bikához az Ikrek, az Oroszlán, a Nyilas és a Vízöntő jegy szülötte.

Ikrek (május 21. – június 20.)

Az Ikrek szeretnek mókázni, és mindig az új kalandot keresik. Míg a Bika, a Rák, a Szűz és a Bak felületesnek és megbízhatatlannak gondolhatja az Ikreket, addig a Nyilas értékeli az Ikrek szellemiségét. Ez a két csillagjegy igazán jól megfér egymással, mindkettő lételeme az utazás, az új élmények keresése, az élet élvezete.

Rák (június 21. – július 22.)

Az érzelmileg túlfűtött Rák, olyan partnerre vágyik, aki minden helyzetben mögötte áll, és támogatja. A Kos, az Ikrek, a Skorpió, a Szűz és a többi Rák nem tűnik jó választásnak. A Kos túl türelmetlen, míg az Ikrek túl felületes, és érzelmileg sem biztos, hogy egy hullámhosszra tudnak kerülni. Két Rák találkozása pedig a túlfűtött érzelmek miatt már szorongást okozhat a feleknek. A Skorpió számára fontos a jó és rossz dolgok kiegyensúlyozása, de mivel sem ő, sem pedig a Rák nem képes erre, így kapcsolatuk sem valószínű, hogy tartós lesz. A Szűz pedig, a maga kritikusságával, és elfojtott érzelmeivel nehezen jöhet ki egy Rákkal.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

A kacér, vicces és magabiztos Oroszlán hosszabb távon nem passzol a Skorpióhoz, akit folyamatosan féltékenység gyötörne az Oroszlán flörtjei miatt. Az Oroszlán igényli a folyamatos elismerést, amit a Skorpió nem tudna megadni számára. Szintén nem tűnik jó párosításnak az Oroszlán és a Szűz, az Ikrek, vagy a Bak. A Szűz és Oroszlán kapcsolatából hiányozna egy szoros érzelmi kötődés, amelytől egy párkapcsolat hosszú távon működik, így legfeljebb barátság szövődhet köztük. Gyerekként az Oroszlán és az Ikrek jó játszópajtások lehetnek, de felnőttként az utóbbi éretlensége már taszítja az Oroszlánt. A Bak és Oroszlán kapcsolata valószínűleg csak kompromisszumok kereséséből állna, ezért jobb, ha bele se kezdenek.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Úgy tartják, hogy a Skorpiók a legkívánatosabb csillagjegy, és a Szűz számára tényleg jó választás lehet. Míg a Szűz inkább racionális, addig a Skorpió tüzes, így jól kiegészítik egymást. Viszont a Bak, az Ikrek, az Oroszlán, a Nyilas és a Vízöntő valószínűleg sosem fogják tudni boldoggá tenni a Szüzet, akit nehéz kiismerni, és túl könnyednek gondolhatnak. Egy Szűz és egy Kos találkozása túlzottan komolyra sikerülhet, de sajnos nem érzelmileg, hanem a humor hiánya miatt. A Szűz és Nyilas kapcsolatában hiányozna a bizalom, és a folyamatos kétségek tönkretennék a viszonyt. Mint több csillagjegynél, a Szűznél sem szerencsés egy másik Szűzzel randizni. Bár a pozitív vonásaik együtt felerősödhetnek, de a negatív jellemzőik még inkább, amit nem biztos, hogy túlél egy kapcsolat.

Folytatjuk…