Mit írj egy lánynak, akit most ismertél meg, és szeretnél jó benyomást kelteni benne?
2020-10-05  /  Szerző:   /   Egyéb, Randi

Épp most ismerkedtél meg álmaid nőjével? Okos, gyönyörű, kedves, és egyszerűen nem tudsz betelni vele? Persze, hogy azonnal randira akarod hívni. De a találkozóig még olyan sokat kell várni, és a kapcsolatot addig is fontos erősíteni. De mit szabad ilyenkor írni? Biztosan Te sem akarod már az első randi előtt elszúrni az egészet.

Az alábbi dolgokat jó, ha megjegyzed, mielőtt a „Küldés” gombra nyomnál!

Illedelmesen szólítsd meg!

A „Hé” és társai biztosan nem fognak jó benyomást kelteni a partneredben. A kedves hangvétel már a felütésnél is elengedhetetlen. Azt a hibát pedig pláne nem szabad elkövetned, hogy a megszólításon kívül nem is írsz semmi mást. Erre ugyanis csak egy hasonló választ kaphatsz, ami azonnal megakasztja a kommunikációt.

Fontos az időzítés

Nem, nem kell 3 napot várnod. Ez ma már nem divat. Ha megvárakoztatsz egy lányt, akkor mire írnál neki, addigra ő teljesen el fog Rólad felejtkezni, és talán már egy másik jelölttel fog inkább ismerkedni helyetted. Még az első találkozás estéjén küldhetsz neki egy rövid üzenetet, kívánj jó éjszakát, köszönd meg az estét, és ennyi elég is elsőre. Miután írtál neki, akkor viszont hagyj időt. Nem szabad túlságosan nyomulósnak tűnnöd, ne bombázd kisregényekkel.

Ezt is olvasd el! - Tetszel neki? – Az üzenetei elárulják!

Kérdezz, de a komolyabb hangvételű kérdéseket hagyd meg a következő személyes találkára!

Azért jó, ha kérdéseket teszel fel neki, mert abból érezni fogja, hogy komolyan érdeklődsz iránta, és ettől pozitív irányba mozdul el a véleménye rólad. De az olyan témákat, mint például a család, vagy, hogy milyen volt a gyerekkora, jobb, ha a randira tartogatod, mert ezeknek a megválaszolásához több időre van szükség. Nem beszélve arról, hogy egy szinte teljesen idegennek emailben nem szívesen meséljük el az életünk minden apró részletét. Az olyan kérdések viszont, amelyekre gyors és rövid választ lehet adni (például: Ha bárhová elutazhatnál most, melyik várost választanád?), jó beszélgetésindítók lehetnek, akár írásban is.

Ne használj rövidítéseket!

A mai modern korban nagyon is elterjedt a rövidített kifejezések használata, amikor a barátainkkal chatelünk, vagy üzenetet küldünk. De, ha szeretnél közelebbről megismerkedni valakivel, akkor inkább ne használd ezeket. Ami ugyanis kedvesnek számít a barátaid előtt, nem biztos, hogy egy idegen is értékelni fogja, ráadásul könnyebben félre is érthetitek egymást. Ha tetszik Neked, akkor mond el neki őszintén, nem kell virágnyelven fogalmaznod. Ezzel tudni fogja, hogy hányadán álltok, és ha Te is szimpatikus vagy számára, akkor biztosan elfogadja a következő randi meghívásodat.

Ne ess az üzenetek csapdájába!

Azaz ne maradj sokáig a kizárólag írásos kommunikáció szintjén. Sajnos könnyű beleesni ebbe a csapdába, hiszen üzeneteket, vagy leveleket írni sokkal kényelmesebbnek, és egyszerűbbnek tűnik, mint élőben szemtől szembe találkozni valakivel. Nem kell aggódnod azon, hogy mit vegyél fel, hová menjetek, meg attól sem, hogy kifogytok a témából, és ott ültök majd egymással szemben néma csendben. De mégsem ez a jó megoldás. Így ugyanis a kapcsolatból sem lesz semmi, mert mindketten a telefonotok mögé rejtőzködtök. Hogy ezt elkerüld, jó ha Te megteszed az első lépést, és néhány levélváltás után elhívod egy randevúra, vagy legalább felhívod telefonon, mert már az is sokkal személyesebb, mint néhány üzenet.

Amikor először írsz egy lánynak, fontos, hogy pozitív hangvételt alapozz meg a kommunikációtokban. Mindig legyél őszinte, tisztelettudó, és nem árt némi humor, a feszültség csökkentésére. A lány biztosan értékelni fogja. Aztán pedig ne habozz személyes találkára hívni, mert egy igazi kapcsolat csak így alakulhat ki.

Hasonló bejegyzések