A legjobb 6 online társkeresési stratégia, amit ezen a nyáron neked is ki kell próbálnod!
2019-06-18  /  Szerző:   /   Párkapcsolat Párra lelni általában nem egyszerű. Bár az online társkeresés megkönnyíti számunkra az ismerkedés folyamatát, azért ez a megoldás is energia ráfordítást igényel. A mindennapi felgyorsult életedben talán nehéz feladat időt találni rá, hogy mindig naprakészen tartsd a profiloldaladat, válaszolj az üzenetekre, és persze keresgélj. Ha hosszabb ideje egyedül vagy, akkor pedig már lehet, hogy kicsit bele is fásultál a randizási procedúrákba.

Csüggedned még sem szabad, szakértők szerint a nyár a legjobb időszak, amikor kicsit kiszabadulhatsz a mókuskerékből, és felpörgetheted a szerelmi életed.  Ehhez összegyűjtöttünk 6 stratégiát, amelyek segítségével újult erővel vetheted magad az ismerkedésbe az online társkereső oldalakon.

1. Frissítsd fel a profil fotódat!

Ha régebben regisztráltál a társkereső oldalra, akkor valószínűleg már elfelejtetted, hogy milyen fotó(ka)t töltöttél fel magadról, ha egyáltalán megosztottál egyet is. A legjobb, amit tehetsz, ha a meglévőt azonnal lecseréled egy vadonatújra.

Korábbi cikkünkben segítséget is találsz ehhez: 5 fotó, melyet semmiképp se használj az online társkeresés során!

Egy új kép feltöltése talán nem tűnik túl nagy lépésnek, de óriási hatása lehet az ismerkedési esélyeidre. Egy merőben más jellegű kép ugyanis más típusú jelölteknek fogja felkelteni a figyelmét, így kiszélesítheted a potenciális jelöltjeid körét.

2. Naponta 20-30 percet szánj az online ismerkedésre!

Egyszerűen építsd be a rutinodba, hogy a hét minden napján időt szánsz a társkeresésre. Ha következetesen így teszel, akkor egyre több randi meghívást fogsz kapni. Ezzel ugyanis folyamatosan lendületben tartod a párkeresést, ezért a siker sem maradhat el. Azért vigyázz, a túl sok online eltöltött idő már veszélyes is lehet, mert előbb-utóbb túl sok előítélet alakul ki benned, és továbbpörgeted esetleg azokat a jelölteket is, akik igazából illenének hozzád.

3. Tedd meg az első lépést!

Az online társkeresésnél sem kell, hogy ragaszkodj a hagyományos férfi-nő szerepekhez. A nőknek is adott minden lehetőség, hogy kezdeményezzenek, és például levelet küldjenek egy számukra szimpatikus férfinak. De nem csak az első levél elküldése számít, akár meg is hívhatod egy személyes találkozóra, mert a céltalan levelezés csak elvesztegetett idő, ha sosem jutsz el egy igazi randevúig.

4. Tarts szünetet!

Ha mostanában több kudarc is ért, és esetleg már ott tartasz, hogy végleg törlöd a profilodat, akkor a legjobb, amit tehetsz, ha tényleg szünetet tartasz. Néhány hétig ne lépj fel az oldalra, ne levelezz, ne randizz. Helyette szánj időt önmagad megismerésére. Amikor pedig jobban érzed magad, akkor újult erővel, és más szemléletmóddal térj vissza az online társkeresés világába.

5. Légy spontán!

A mindennapok során a megszokásaink szerint élünk. Bizonyára Te is mindent előre megtervezel, és talán fogalmad sincs róla, hogy mennyire felszabadult érzés a spontán viselkedés. Ha valaki randira hív, akár még aznap találkozz vele. Nem baj, ha nem tudsz róla mindent, és az is lehet, hogy nem vagy egészen biztos benne, tetszik-e. Légy nyitott, és ha egy találkozásra nem kell heteket várnod, akkor talán az előítéleteid, és a félelmeid sem hatalmasodnak el rajtad.

Ez is érdekelni fog! 10 romantikus randi program

6. Mondj igent a „talán”-okra

Amikor párt keresel, az a legfontosabb, ha először alaposan átgondolod, hogy kit is tudsz elképzelni hosszú távon az életedben, mit vársz el a jövőbeni párodtól és a kapcsolatotoktól. Sok boldog pár a bizonyíték arra, hogy egy „talán”-ból szerelem is szövődhet. Ha Neked is van néhány olyan jelölted a társkereső oldalon, akikben a profiljuk alapján bizonytalan vagy, akkor itt az idő, hogy esélyt adj nekik. Senkit nem ismerhetsz meg tökéletesen pusztán pár fotó, és néhány levél alapján. Légy nyitott, és biztosan érni fog pár kellemes meglepetés.

par