Molnár Gusztáv megindító vallomást tett
2024-02-29  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

A poklok poklát is megjáró színész hosszú interjúban mesélt arról, hogyan alakul az élete a terápia óta. Molnár Gusztáv köszöni szépen, jól van és új párja mellett a boldogság is rátalált.

Hosszú és gyötrelmes időszak áll Molnár Gusztáv mögött, az utóbbi időszakban azonban úgy tűnik, végre rátalált a boldogság. Élete újra rendeződni látszik, hiszen aktívan dolgozik és úgy érzi, újra képes szeretni. A TV2 reggeli műsorában, a Mokkában adott interjújában azt is elárulta, hogy miként kíván élni ezzel az új lehetőséggel, amit az élettől kapott.

Nekem kell jól lenni, és nem kapkodni, nem mindent akarni. Most jó dolog, hogy érzek valaki felé valamit, de fél év telt el… Nagyon dolgozom rajta, hogy ne akarjak mindent most azonnal: szerelmet, házat, kutyát, gyereket, fényes karriert és nagyon sok pénzt, hanem örüljek annak, ami van

– mesélte a színész.

Molnár Gusztáv elmondása szerint rettenetesen tartott attól, hogy a rehabilitáció után mit fognak szólni hozzá az emberek, elítélik-e majd, esetleg össze is súgnak a háta mögött, erre azonban nem került sor, sőt! A színész legnagyobb meglepetésére a környezete rendkívül támogató, de van, hogy megállítják az utcán is egy-egy bátorító gondolattal.

„Amikor kijöttem a terápiáról, nyilván jól voltam és büszke voltam magamra, hogy ezt végigcsináltam, de azért volt bennem egy pici szégyenérzet, hogy amikor bemegyek boltba, majd megismernek. És nem ez van! Mosolygós emberekkel találkozom, nagyon sokszor megyek az utcán, valaki megállít, és annyit mond: hajrá.”

Új kapcsolatáról nem árult el sokat, egyenlőre annak örül a legjobban, hogy az élete része lehet a szeretet és számára nem az a fontos, hogy amit érez, az szerelem vagy sem. Társáról egyelőre nem szeretne bővebben mesélni, de bízik benne, hogy lehet közös jövőjük. Vágyik továbbá egy kislányra a már meglévő kisfia mellé, erről az álmáról azonban még nagyon sejtelmesen beszélt.

Vágyom arra, hogy legyen egyszer egy kislányom, akit úgy tudok felnevelni, hogy mindennap az élete része vagyok. Nem tudom, lehet, hogy most már van hozzá egy hölgy, akivel talán majd egyszer…

Molnár Gusztávnak egyik korábbi kapcsolatából már született egy fia, Benedek, akivel most kapcsolatuk helyrehozásán dolgozik.