Puskás-Dallos Bogi szívszorító titkot árult el a várandósságáról
2024-02-29  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Puskás-Dallos Bogi nagyon aggódott a gyermeke miatt.

Az énekesnő az Anyád hogy van?! című műsorban beszélt az anyaságról, ám megosztott egy történetet is a várandóssága elejével kapcsolatban, amikor nagyon megijedtek a férjével, Puskás-Dallos Petivel.

- Ott volt egy mélyebb időszakunk, mert öt napra rá elmentem egy ultrahangra – ez valószínűleg egy túl korai ultrahang volt, tehát nem kellett volna ilyen hamar megnézetni –, és ott az orvos nekünk azt mondta, hogy ez méhen kívüli terhesség. Ez így nyilván leforrázott minket, nagyon nehezen éltük meg ezt az időszakot – mesélte Dallos Bogi az Anyád hogy van?! című műsorban.

Az énekesnő és a férje még aznap felkerestek egy másik orvost is, aki azt mondta, hogy annyira korai a terhesség, hogy ezt nem lehet biztosra kijelenteni, hogy méhen kívüli. Ezt követően a fiatal édesanyát kétnaponta vizsgálták és vérvételekre járt.

- Két hét után egy másik orvos mondta, hogy ő úgy látja, hogy méhen belül van, és minden rendben. Nem tudom, hogy emiatt volt-e a terhességem eleje nagyon nehéz, emiatt billentem-e ki lelkileg, vagy egyébként is hajlamos lettem volna rosszullétekre, de én két hónapig zombiüzemmódban léteztem a terhességem elején – magyarázta az énekesnő.

Puskás Peti és Dallos Bogi babája szeptember elején született meg, a kisfiú az Ábel nevet kapta.