Molnár Gusztáv és Vivien Skype-on válnak el
2023-05-07  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Molnár Gusztáv, a Drága örökösök színésze már hat hónapja egy elvonón próbál kigyógyulni alkoholbetegségéből. Most a házassága is véget ért, immár hivatalosan is, Viviennel személyes találkozás nélkül, Skype-on keresztül váltak el.

A procedúrát nehezítette, hogy a Drága örökösök színésze elvonókúrán van, de Vivient ez nem tántorította el, így az interneten keresztül tettek pontot a kapcsolatuk végére. A bontóperről a színész volt felesége ugyan nem kívánt nyilatkozni, ám nem cáfolta az értesülésünket. Az egygyermekes édesanya sokáig igyekezett kitartani a színész mellett – tavaly még mindent megtett azért, hogy megmentsék a kapcsolatukat –, de az idei évet már úgy kezdte, hogy biztosan tudta, számukra már nincs visszaút: nem élhetnek egy párként.

– Ha minden jól megy, még a nyár előtt megtörténik a válóperes tárgyalás: online, azaz a Skype-on is elválaszthatnak minket. Persze, az intézmény bármikor dönthet úgy, hogy Guszti nincs olyan állapotban, hogy a tárgyalást lefolytassuk, noha remélem, ez nem így lesz – mondta korábban a Blikknek Vivien, aki akkor már bízott benne, hogy hamarosan hivatalosan is véget ér a színésszel kötött házassága. – Vegyes érzések dúlnak bennem, és igen, ebben sok szomorúság is van. Mert nem úgy fut neki az ember egy házasságnak, hogy válás lesz a vége. Ám az is igaz, hogy a végsőkig kitartottam, miközben olyan lelki sebek keletkeztek rajtam és a kisfiamon, amiket egy életen át hordozunk. Mint mindenből, ebből is sokat tanultam, feltétel nélküli elfogadást, türelmet, támogatást. Azt persze, nem gondoltam, hogy mindezt ilyen áron tanulom majd meg, de ma már, ha szembejön velem egy láthatóan alkoholista ember, az az első, ami eszembe jut, hogy vajon mi vezethette őt idáig. És aztán eszembe jut a családja is, hogy milyen végtelen szomorúság lehet így látni a szerettüket.

Vivien ma már boldog párkapcsolatban él új párjával, Gergővel, és úgy érzi, nincs miről beszélniük volt férjével.

– Erőt ad az, hogy mellettem áll, és jól van a kisfiam is. Ráadásul a munkámban is minden rendben van. Azt gondolom, ha egyszer Guszti le is akarna ülni velem, hogy átbeszéljük a múltat, nem lenne miről beszélgetnünk, ő ugyanis a nagy részére nem emlékszik annak, ami történt. A fájdalomra sem, amit okozott nekem és a kisfiamnak. Én pedig már nem szívesen tépném fel a régi sebeket.

Molnár Gusztáv önként vonult be az elvonóra tavaly novemberben, azóta pedig a testvére szerint egyre jobban halad a gyógyulás útján. Nemrég – hosszú hónapok óta először – találkozhatott a húgával is.

– Rengeteg időt töltenek a szabadban, dolgoznak, házimunkát végeznek, mindig csinálnak valamit, és ez látszik is Gusztin. Rettentően le volt fogyva, amikor bekerült oda, ám most úgy néz ki, mint aki kigyúrta magát. Izmos, ami nagyon jól áll neki, látszik, hogy nem egész nap üldögél, hanem sokat dolgozik. Nagyon örülök, hogy ilyen jó színben láttam – mesélte a látogatása után Csilla.