Kovács Panka szereti húzni a férfiak agyát
2023-05-07  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Kovács Panka és párja már évek óta együtt vannak, és bár a munkájuk miatt olykor csak keveset találkoznak, így is remekül érzik magukat együtt. A kapcsolat kezdete azonban nem volt zökkenőmentes.

Már évekkel az összekerülésük előtt ismerték egymást. Egy nyári táborban találkoztak, ahol sokat beszélgettek, de ott még semmi sem történt, hiszen mindketten párkapcsolatban voltak akkoriban.

Jóval később találkoztunk ismét. Épp egy barátnőm vizsgáját néztem az egyetemen, amikor Péter lehuppant mellém. Amint vége lett az előadásnak, elhívott randizni, és bár tetszett, nemet mondtam, aztán megint nemet

– emlékezett vissza Panka, aki hozzátette: akkoriban rengeteget dolgozott, továbbá az egyetemen is helyt kellett állnia Kaposváron.

„Szerencsére Péter nem adta fel, ami nagy részben egy közös barátnőnknek köszönhető, aki meggyőzte arról, hogy tartson ki, mert én olyan típus vagyok, aki sokáig kéreti magát. Hát, lehet, hogy volt ebben némi igazság... De végül beadtam a derekam” – mesélte a Pepe sztárja.