Molnár Andi a magánéletéről beszélt
2024-05-24  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Nem nézi a Zsákbamacskát Molnár Andrea – árulta el a Palikék Világa by Manna Három Igazság című műsorában. A táncművész és párja, Szente Vajk ritkán beszélnek a magánéletükről, így Andi most is szűkszavúan fogalmazott.

A magánéletünkről nem beszélünk nyíltan. Én ugye, túl vagyok egy váláson, és most köszönöm, jól vagyok, de nem beszélünk ilyesmiről

– mondta Molnár Andrea a Palikék Világa by Manna legutóbbi adásában.

– Az idő minket igazol, szép történetek vannak. A mi történetünk itt zajlik, és ez pont elég – mondta Andi, a szívére mutatva. A táncos arról is beszélt, hogy most, 40 felett jobban érzi magát, mint valaha.

– A 40 éves kort betöltve éreztem, hogy abba az életkorba kerültem, ahol nekem most jó. Mások megijednek, én meg azt éreztem, hogy most kezdek el élni. Most vannak olyan emberek körülöttem, most érek el olyan célokat, most történnek velem olyan dolgok, amik jó érzéssel töltenek el. Amik azt mondják: te egész vagy, tessék nyugodtan ebben lubickolni – magyarázta Andi.

– Fontos, hogy más higgyen bennem, de nekem azt is meg kellett tanulnom, hogy én higgyek magamban. Ebben nagyon nagy munkám volt… Nagyon sokszor próbálták elvenni a hitemet, hogy mégsem érsz annyit, amennyit te hiszel magadról. Nagyon sok embernek jönnek ilyenek a munkahelyen, rivalizálós szituációkban, de akár párkapcsolatban is... Jól megtépett az élet, mire most azt merem mondani, hogy végre jó, köszönöm – mondta Andrea.