Tom Grennan megnősült
2024-05-24  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Tom Grennan gyönyörű vidéki környezetben mondta ki kedvesének a boldogító igent.

A 28 éves angol énekes, aki tavaly augusztus 13-án hatalmas energiákkal nyitotta meg a Sziget fesztivál nagyszínpadát (Main Stage), 2022-ben pedig óriási bulit rendezett a Szegedi Ifjúsági Napokon, hétfőn közösségi oldalán tudatta a hírt, miszerint megházasodott.

Tom Grennan korábban még a 2024-es londoni maraton teljesítését követően, egy BBC-nek adott interjújában erősítette meg, hogy májusban végre elveszi élete szerelmét. Az énekes két évvel ezelőtt jegyezte el pilatesoktató kedvesét, Danniella Carraturót, hétfőn pedig egy gyönyörű esküvői fotóval számolt be arról, hogy mostanra már örök hűséget fogadtak egymásnak.

Az élet most kezdődik

– fűzte hozzá az Instagram-oldalán megosztott bejegyzéséhez az énekes-dalszerző.

Tom Grennan 2018-ban jelentette meg debütáló lemezét, de csak második albumával, az Evering Roaddal robbant be a zenei életbe 2021-ben. A Little Bit of Love és Don't Break The Heart című slágerei Magyarországon is nagy népszerűségnek örvendtek, de hazánkban legismertebb és legsikeresebb zeneszáma talán a Calvin Harrisszel közös By Your Side lett.

2022-ben Grennan volt a SZIN egyik nagy dobása, majd egy évvel később, a harmadik nagylemeze megjelenését követően újra visszatért hazánkba, ekkor már a Sziget fesztivál nagyszínpadán szórakoztatta a közönséget.