Mit ne vegyünk fel az első randira?
2022-03-03  /  Szerző:   /   Egyéb, Randi Végre elhívott randizni a kiszemelt srác, de fogalmad sincs, mit vegyél fel? Nadrágot vagy ruhát? Balerinát vagy tűsarkút? Cikkünkben összegyűjtöttünk néhány ruhadarabot, amiket nem javaslunk első randin:

1. Miniszoknya – hiába párosítod valami szolidabb felsővel, a férfiak többségének fel fogod kelteni a kíváncsiságát és biztos lehetsz abban, hogy tekintetük sokat fog majd a szoknyádra vetődni.

2. Necc harisnya – közönséges és semmiképp sem való az első találkozáshoz. Ráadásul a legtöbb férfinek nem is tetszik.

3. Mélyen dekoltált felső – nem jó érzés az, amikor partnered többet néz a kebleidre, mint a szemedbe. Kellemetlen helyzetbe hozhatod saját magadat, de férfitársadat is, amennyiben ezt a ruhadarabot viseled.

4. Sok csipke – mostanában nagyon menő a csipke, arra viszont nem árt figyelni, hogy ha ilyen felsőt veszel fel, ne legyen túl átlátszó. Egy szép csipke boleró vagy csipkebetétes felső azonban mégis jó választás lehet.

5. Feszes ruhadarabok – a nagyon passzoló, szűk darab is lehet nagyon szexi, amennyiben tökéletes alakkal rendelkezel, de első randira mégsem igazán ajánljuk. Kihívó lehet még akkor is, ha az intimebb részekre nem enged betekintést.

6. Tűsarkú – nem kell örökre megválnod a magasabb sarkaktól, azonban nem árt, ha első randira nem tűsarkúban topogsz el. Lehetséges, hogy élőben mégsem annyira magas a partnered, mint amennyinek gondoltad, és ha véletlenül fölé magasodsz, nem biztos, hogy fesztelenül fog viselkedni a közeledben.

Ez mind rendben van – mondod -, de a nyitott szekrény előtt most mégis azt kérdezed magadtól, hogy akkor mit is vegyél fel? Ne feledd, a legfontosabb, hogy olyan ruhadarabot válassz, amiben igazán jól érzed magad, és ami jól passzol a helyhez, ahová együtt mentek. Az első benyomás rettentően fontos, emiatt nagyon ügyelj rá, hogy semmiképpen se mutasd magadat közönségesnek.