Mit hoz az Újhold az Ikrekben?!
2024-06-11  /  Szerző:   /   Egyéb, Tudtad-e?

Június 6-án 15 óra 38 perckor Újhold volt az Ikrek jegyében - a most következő holdfázis könnyedséget és érzelmi felemelkedést hoz majd. A hatás számos területen érezhető lesz. A Vénusz és a Hold az Ikrekben együtt egy varázslatos kombináció, amely fokozhatja a romantika és a kreativitás érzését.

Összességében az Ikrek újholdjának asztrológiai hatása dinamikus és változatos időszakot ígér. A kommunikáció és az önkifejezés fokozása mellett a tanulásra és az ismeretszerzésre is nagy hangsúly esik majd.

Az Ikreknél az elme és a kommunikáció áll a középpontban, ezért a szellemi aktivitás sokszorosára nő. Ez a tökéletes alkalom a tanulásra, innovatív projektek elindítására. Az Ikrek újholdjával minden információnak értéke van, mivel segít kitágítani a látókört. Ennek köszönhetően a következő időszak kiváló alkalom lehet a gondolatok, ötletek, tervek megosztására. A beszélgetések, kapcsolatok is előtérbe kerülhetnek, hiszen ez a jegy nyitottságra és a világra való kíváncsiságra sarkall.

Ha egy utazás áll előtted, az sikeres és pozitív lesz. Új ismeretségek, érdekes találkozások, hasznos ismeretek, új benyomások – mindez jó kezdet az új holdhónaphoz.

A pénzügyi helyzet viszont instabil, és drámaian változhat. A kísértések mindenhol leselkednek. A megszerzési vágy kiszabadulhat. Tartózkodj a befektetésektől, bár ha hozzáértők segítségét kéred, akkor azzal sem lehet baj.

Az Ikrek Újhold asztrológiai hatása alatt a tanulás és az információgyűjtés is érezhetően könnyebbé válhat. Agyunk gyorsabban működik, így könnyen felismerjük az új összefüggéseket, ötleteket. A lényeg, hogy ezt az időszakot használd fel önmagad fejlesztésére és új ismeretek megszerzésére. A csapatmunka hatékonysága nő. Az ekkor készített interjúk, előadások sikeresek lesznek.

Az újhold hatása a szerelemben is érezhető lesz. Az Ikrek jegyében a flörtök és az alkalmi, kötetlen kapcsolatok kerülnek előtérbe. Ahogy egyre beszédesebbek leszünk, ügyeljünk arra, hogy ne mondjunk túl sokat, nehogy később megbánjuk. Az újhold diszharmonikus aspektusa a Szaturnusszal, amely a Halak jegyében van, emlékeztetni fog bennünket az egyensúly sértetlen megőrzésének fontosságára, és nem szabad elfutni a felelősségek elől. Az óvatosságra és a komolyságra figyelmeztet. Elmélkedésre és felelősségvállalásra hív, és arra kér, hogy érettséggel állj hozzá érzelmeidhez és kapcsolataidhoz.

Újhold idején a szervezet a lehető legsérülékenyebb, az immunvédelem legyengül, kerülni kell a fájdalmas beavatkozásokat, műtéteket. Érdemes a manikűrt és a körömépítést is elhalasztani. A tengeri sóoldat jó a körmök erősítésére. A kezek masszírozása jótékony hatással lesz az egész testre.

Az Ikrek újholdjában sokan élhetnek át pszicho-érzelmi stresszt, ami álmatlansághoz vezethet. Az aerob gyakorlatok, a futás, az úszás, a kerékpározás segít normalizálni a szív- és érrendszeri és a légzőrendszer munkáját. Az étrendnek kiegyensúlyozottnak kell lennie - sovány hús, zöldség és hal a legjobb választás.