Mit árul el rólunk a sminkünk?
2019-09-02  /  Szerző:   /   Egyéb, Rúzs Dögös vörös rúzs, natúr smink vagy csillogó bronzosító – az, hogy milyen sminktermékeket használunk, illetve hogy azokat milyen módon visszük fel az arcunkra, sokat elárulhat a személyiségünkről. De hogy mire is lehet következtetni egy-egy smink gyakori felviteléből? Az alábbi cikkből most megtudhatod!

lany

Füstös szemfestés

Azok a nők, akik gyakran készítenek maguknak füstös szemet, szeretik titokzatosnak mutatni magukat. Azt kívánják üzenni a világnak, hogy magabiztos hölgyek, akik tudják mi a vonzerejük és nem is félnek azt használni!

Piros ajak

A klasszikus piros ajak viselője minden bizonnyal határozott és céltudatos, hiszen egy ilyen erőteljes rúzs csak a magabiztos nőkhöz illik. Aki előszeretettel festi vörösre ajkát, szívesen hallgat az intuícióira, továbbá minden erőlködés nélkül könnyen kerül a társaság középpontjába.

lany

Cicás tusvonal

Ez is egy klasszikus smink, mégsem illik mindenkihez. Aki viszont gyakran fest magának cicás szemet, az arról árulkodik, hogy az illető remek önismerettel rendelkezik és érzéseit is könnyedén ki tudja fejezni. Akik a tusvonalra szavaznak, pontosan tudják azt is, hogy az ördög a részletekben rejlik.

Pasztell szemfestés

Te is a mindennapokban legszívesebben valamilyen halvány színű szemhéjpúdert használnál? Akkor nagy valószínűséggel ezek a tulajdonságok jellemzőek rád: jószívű, nőies, felszabadult és természetes. Ezek a pasztell árnyalatok remekül kifejezik romantikus és kedves természetedet. Ugyanakkor az is lehet, hogy félsz kilépni a komfortzónádból és következő szintre emelni sminkelési rutinodat.

szepseg

Műszempilla

Ha valaki minden nap műszempillát visel, az fél megmutatni a valódi énjét, tart attól, hogy nem elég szerethető. Azonban egészen másra utal az, ha valaki csak egy-egy alkalomra, estére tesz fel magának műszempillát. Utóbbi esetben minden bizonnyal egy vidám és szórakoztató egyéniségről van szó, aki a maximumot szereti kihozni minden buliból.

Hangsúlyos szemöldök

A hangsúlyos szemöldök viselője csakis egy erős és összeszedett nő lehet. Mivel a szemöldök ad keretet az arcnak, ezért nagyon odafigyel a megjelenésére. Mivel a tökéletes szemöldök karbantartására sok időt kell szánni, az, akinek ilyen van, nagy valószínűséggel perfekcionista.

szepseg

Bronzosító

Úgy gondolod, hogy bronzosító nélkül arcod túl sápadt és semmilyen? Ha most bólogatsz, akkor te biztosan nem szeretsz beleolvadni a tömegbe. Sőt! Inkább szeretsz kitűnni, és szívesen hangsúlyozod különlegességedet és egyediségedet.

Highlighter

Az a hölgy, aki highlighter nélkül egy tapodtat sem tesz, az a fiatalságát, frissességét és csajosságát szereti hangsúlyozni. Tudja, hogy miben tud kiemelkedő teljesítményt nyújtani és ezekre is helyezi a fókuszt.

Forrás: Activebeauty