Adél és Bence elárulták, hogyan készültek a Nyerő Párosra
2019-09-02  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat Csobot Adél és Istenes Bence hamarosan részt vesznek a Nyerő páros című műsorban, ami azt jelenti, hogy huzamosabb ideig távol kell maradniuk gyermekeiktől, kérdés egyelőre, hogy oldják majd meg a nehézkes helyzetet. Bencéék mindenesetre pihenéssel hangolódtak a kiívásra és elutaztak Egyiptomba, ahova nagymamáikat is hívták, éppen a gyerekek, Nátán és Ádin miatt.

Csobot Adel

"A nyaralás általában a pihenésről, és az aktív kikapcsolódásról szól, amit két gyermekkel nem olyan egyszerű kivitelezni" - mondta a Hot!-nak Adél, aki bevallotta, hogy kevesebb esély van arra, hogy két gyerek mellett külön programokat szervezzenek kettesben.

Istenes Bence, aki tavaly Németországban volt az X-Faktor egyik műsorvezetője, a jövőbeli terveiről is beszélt a lapnak, és elmondta, hogy a szakma mellett inkább a családra koncentrált a közelmúltban.

Csobot Adel

"Szerettem volna, hogy kicsit tényleg megérkezzünk Németországba, rendben legyen a családunk, találjunk egy ovit Natánnak, hogy legyen egy lakásunk, ahol élhetünk. És most végre megvagyunk" - mondta Bence.

Forrás: Blikk