Ada elárulta, mikorra tervezik az esküvőt
2019-09-02  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat Már csak pár hét, és elhagyja az országot Ada és családja. A műsorvezető párja Németországban dolgozik plasztikai sebészként, ide követi őt kedvese két gyermekével.

Ada

"Nem vagyok híve a távkapcsolatoknak, épp ezért szeptember elején bőröndbe teszem a ruháimat, a legfontosabb személyes tárgyaimat, belekarolok a fiaimba, és meg sem állunk Nürnbergig" - kezdte Ada a Storynak, akik épp nagycsaládos balatoni vakációjukon csípték el az anyukát.

"A barátnőim persze kérdezték, mit fogok ott csinálni, és én őszintén válaszoltam: dolgozni szeretnék. Lehet, hogy meglepő amit mondok, tavasszal már tettem is kísérletet kint erre, egy belvárosi divatüzletbe jelentkeztem eladónak..." - mondta.

Pinter Ada

Ezalatt a 13 éves ikrei kétnyelvű iskolában tanulnak majd, és édesanyjuk is igyekszik feltalálni magát. Bizonyára sok időt fog esküvője szervezésével tölteni, amelynek már helyszíne és időpontja is megvan: jövő augusztus elején, a fővárosban mondja ki a boldogító igent.

"Van egy évünk rá, hogy a lagzin minden tökéletes legyen, és hogy valóban életünk egyik legboldogabb napjaként élhessük meg."

Forrás: Blikk