Vajna Timi elárulta, miért vette feleségül őt Andy Vajna
2019-09-02  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat Návai Anikó készített őszinte interjút Vajna Tímeával, aki a házasságuk eddig nem ismert részleteiről is mesélt.

Vajna Timea

Sosem hallott részleteket mesélt kapcsolatukról Vajna Tímea. A filmmogul januári halála óta nem sok interjút adott Andy Vajna özvegye, most Návai Anikó tehette fel kérdéseit a modellnek, aki őszintén válaszolt mindenre. Azt bizonyára már többen is tudják, hogy a házaspár egy rendezvény miatt találkozott először, ahova hoszteszlányok kellettek.

"Leültünk az étteremben, és egyből azzal kezdte, hogy milyen gyönyörű a szemed. Én meg bebandzsítottam, és ez nagyon tetszett neki. Utána megint szeretett volna velem találkozni, de hiába hívogattatott a sofőrjével, legalább három hónapig nem vettem fel a telefont, vagy azt mondtam, nem érek rá, vitorlázni megyek a barátaimmal. Mert...ódzkodtam tőle, hogy mit akarhat tőlem ez az idős pasi" - kezdte Tímea, aki végül azután került közelebbi kapcsolatba Andyvel, hogy volt barátja megverte és megerőszakolta. Ügyvédajánlat miatt kereste fel a férfit, akivel egyre többet és többet beszélgettek egymással.

Vajna Timea

"Benne még friss volt a fia elvesztése utáni fájdalom, bennem meg a Damu-ügy. Felajánlotta, hogy menjünk el valahova Európába, Rómába azt hiszem. És még a közös út előtt kérte, hogy aludjak vele. Utána elmentünk nyaralni, és kialakult köztünk egy bensőséges kapocs. Andy belém szeretett, és én is nagyon megszerettem őt."

A modell akkor döbbent rá, hogy szerelmes, amikor szakítottak, és sírt utána. Szerette, hogy felnézhetett rá, volt esze, humora, hatalma és kellemes volt a társasága is.

"Persze az is tetszett, hogy nem engedte, hogy én fizessek. És még életemben nem repültem magángépen. Egy csomó új dolgot megtapasztaltam. Egy teljesen új világot nyitott meg nekem" - folytatta Timi, aki szerint maximum nézeteltérések voltak kettejük között, veszekedések soha. Bizonyára emiatt gondolhatta a producer is, hogy ő az igazi, ezért megkérte a kezét.

Vajna Timea

"Azt mondta, nem akarja, hogy más férfié legyek, el szeretne venni feleségül. Mert látta, hogy tetszem másoknak is. "Timi, ugye leszel a feleségem, ugye leszel?" Ezt hajtogatta."

Ekkor még saját bevallása szerint csak kinevette, rossz viccnek nevezte az egészet. Egy ideig emlegette még, majd elengedték a témát. Három-négy hónappal később azonban Amerikában előkerült a sárga gyémánt. A döntés azonban nem volt olyan egyszerű, Timi háromszor adta vissza Andynek a gyűrűt, míg végül igent mondott.

"Vacilláltam. Hozzámenjek? Azért nagy ez a korkülönbség. Meddig fog tartani? Meg...minek? Csak a két nagymamám támogatta az ötletet."

Vajna Timea

A mesebeli esküvő után megváltoztak a dolgok, Timi az anyagi dolgokról is őszintén vallott.

"Az első fél évben furcsa volt, hogy amikor bementünk egy luxusüzletbe, Andy mindig kimenekült. Amint kimondtam, hogy milyen jó lenne ez a táska, vagy hogy mennyire tetszik az a ruha, azonnal kimenekült. És nem vette meg. Az esküvő után kicsit adakozóbb lett. Tényleg leste minden kívánságomat. Persze kontrollálta az anyagiakat, nagyon keményen, nem kaptam meg mindent, amit szerettem volna, de olyan életet biztosított...." - mesélte az özvegy, akinek később egy hitelkártyát is adott férje, amelyről szabadon költhetett. Erről előfordult, hogy nem is magának, barátnőinek vásárolt olyan dolgokat, amelyeket ők nem engedhettek volna meg maguknak. Sőt, néha dorgálást is kapott hónap végén Andytől, amiért túl sokat költött, de egyébként szabad életet biztosított számára. A halálával pedig ez is elveszett, a biztonság.

"Ő maga is borzasztóan hiányzik. Mindig eszembe jut, ha csak egy kicsit, ha csak egy napra visszajöhetne... Ha átölelhetném újra! Minden hiányzik. Az egész ember. A lénye. És most..már csak magamra számíthatok. Nekem ez egy komoly lecke. Nem abból áll az életem, hogy utazgatok, fotózgatom magam, jótékonykodom, és néha ránézek a fánkboltomra. Fel kell építenem magam, és vigyáznom kell a pénzre. Amióta meghalt...hirtelen felnőttem."

Forrás: Blikk