Mit árul el a férfi személyiségéről a lakása?
2018-07-30  /  Szerző:   /   Párkapcsolat Megismerkedtél egy helyes férfivel, akivel akár egy komoly párkapcsolatot is el tudnál képzelni? Túl vagytok már pár randin és lassan arra kerülne a sor, hogy meglátogassátok egymást a személyes lakóteretekben? Antonia Hall amerikai pszichológus és párkapcsolati szakértő szerint a párunk lakása nagyon sok mindent elárulhat a személyiségéről. Alábbi cikkünkben felsorolunk 4 féle lakástípust, mely alapján könnyen beazonosítható, hogy a férfi, akivel randizgatunk, valójában milyen személyiség és mire számíthatunk akkor, ha vele maradunk.

1. Tiszta és stílusos lakás

Gratulálunk! Ha egy olyan férfibe botlottál, akinek tiszta és stílusosan berendezett a lakása, ez azt jelenti, hogy egy valódi felnőtt és komoly gondolkodású férfivel van dolgod, aki jó választás lehet hosszú távú párkapcsolatra is. Azonban, ha mindezek ellenére kényelmetlenül érzed magad a túl puccosnak tűnő lakásában, akkor valószínű, hogy túlságosan el van foglalva a személyes imidzsével, és törekszik arra, hogy a kinézetével mindig jó benyomást keltsen az emberek előtt.

2. Nosztalgikus emlékekkel telerakott lakás

Ha a férfi sok fényképet vagy középiskolai diplomát tartogat a lakásában, akkor lehetséges, hogy leblokkolt egy múltbéli dicsőséges korszakánál. Mégis, ne ess kétségbe, hiszen ha azt veszed észre, hogy ennek ellenére előre is tervezi a jövőjét, és nem ragad le csak a múltban, akkor ez annak a jele, hogy gondolkodik a ti közös jövőtökön is.

3. Lakásban szétdobált ruhák és mosatlan edények

Ha a férfi lakásába betoppanva azt látod, hogy minden szanaszét hever a földön, a konyhából pedig furcsa savanyú szag árad a sok mosatlan edénytől, akkor lehet, hogy túl elfoglalt, túl lusta vagy… egy igazi művész! Sok olyan kutatás van, melyben megállapították, hogy a rendetlenség stimulálja a kreativitást. Ezért soha ne légy túl durva a pároddal, míg meg nem tudod, milyen történet van a hatalmas káosz mögött.

4. Minimális dekoráció és üres hűtő

Ha a férfi lakása nincs túlzsúfolva, sőt nagyon kevés benne a dekoráció, és még a hűtő is kong az ürességtől, ez annak a jele, hogy valószínű fél a kötelezettségvállalástól és sokkal több időt tölt a szabadban, mint a lakásában. Hagyj magadnak időt, hogy rájöjj arra, hogy ez csak egy átmeneti időszak vagy az egész életét ilyen körülmények között tervezi leélni.