Miskovits Marci fürdik a szerelemben!
2023-09-12  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

A fiatal műsorvezető, Miskovits Marci és az X-faktorból megismert párja, Nicuta Andrea Nicoleta gyönyörű helyen töltik megérdemelt vakációjukat.

A két fiatal láthatóan majd kiugrik a bőréből örömében a vakációról feltöltött képeken. Nem is csoda, hiszen jelenleg a csodaszép spanyol városban, Barcelonában pihennek. Miskovits Marci, akit az egykori VivaTV Random Marcijaként ismert meg a közönség, egy teljes fotógalériát megosztott a tengerparti városban töltött napjaikról.A képek alapján nagyon boldogan és óriási szerelemben töltik kettesben a vakációt, ugyanis a friss fotók mindegyikén szorosan bújnak egymáshoz.

Miskovits Marci, aki tévés pályafutása óta is szorgosan gyártja a videókat a K-OSZ tévé csatornájára, idén jött össze az énekesnővel, akit a Synergy nevű lánybanda egyik tagjaként ismerhetett meg a közönség a 2022-es X-faktor évadában.

A fiatal pár 2023 márciusában vállalta fel kapcsolatát, azóta pedig már egyre komolyabb a köztük lévő kapocs. Korábban azt nyilatkozták, hogy bár még hivatalosan nem bútoroztak össze, idejük 90%-át együtt töltik, így már olyan, mintha együtt élnének.