Joe Jonas megszólalt a válásáról
2023-09-12  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Mindenkit lesújtott a hír, hogy egy újabb hollywoodi álompár házassága ér véget. Joe Jonas és Sophie Turner szeptember elején jelentették be, hogy a zátonyra futott házasságukat már nem tudják megmenteni. A 34 éves énekes először szólalt meg a témával kapcsolatban.

Bár a Jonas Brothers sármos énekese és Sophie Turner kapcsolata a hírek szerint már egy fél éve megromlott, sokáig csak a szemfüles rajongók vették észre, hogy valami nem stimmel a sztárpárosnál. Az első gyanús jel az volt, amikor Joe Jonasról lekerült a jegygyűrű. Tovább erősítette a rajongók kétségeit, amikor kiderült, hogy a celebpár eladta a közös villát, amit csupán egy éve vásároltak.

Végül szeptember elején jelentették be hivatalosan, hogy meghozták a döntést: 4 év és két közös gyerek után lezárják a házasságukat.

A viszonylag szűkszavú bejelentés után természetesen azonnal találgatni kezdtek a rajongók, hogy vajon mi vezethetett eddig. Egyesek Joe Jonas viselkedését okolták, aki a hírek szerint többször panaszkodott a feleségére, aki nem szívesen ment el vele a nyilvános eseményekre, miután 2022-ben megszületett második gyermekük.

A sztárpáros egészen idáig eddig nem kívánt nyilatkozni a válással kapcsolatban, s arra kérték a rajongókat, tartsák tiszteletben kérésüket, legfőképpen a gyerekek érdekében.

Ennek ellenére Joe Jonas a legutóbbi. Los Angeles-i koncertjén szót ejtett a házassága végéről.

„Kemény hét volt ez. Csak azt szeretném mondani, hacsak nem az én számból hallotok valamint, ne higgyétek el. Köszönöm mindenkinek a szeretet és a támogatást. Én és a családom szeretünk titeket” – idézi Joe Jonas szavait a TMZ.